Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Barbara Cartland: VAARALLISTA ONNEA PARIISISSA. Suomentanut Maire Nopanen. 1985 Winthers Förlag ApS. 189-sivuinen nidottu kirja, lukematon, kannessa tarran jälkeä (ks. kuva), muuten ehjä ja siisti, ei merkintöjä.
 
Vaarallista onnea Pariisissa (1985; No Escape from Love 1977) -romaanin tapahtumat sijoittuvat 1800-luvun alkuun. Pariisi! Vernita oli täynnä odotusta, kun hän vanhempineen matkustaa Englannista Pariisiin. Kaikki ovat iloisia ja helpottuneita, kun sota on vihdoin loppunut. Mutta unelma muuttuu painajaiseksi, kun Napoleon määrää kaikki britit vangittaviksi. Painajainen pakottaa lopulta Vernitan mukaan vaaralliseen peliin. Siinä pelissä on Napoleonin sisar Pauline yksi pelinappula ja hänen rakastajansa Axel de Storvik toinen.

 
Dame Mary Barbara Hamilton Cartland (1901 Birmingham – 2000 Hertforshire) oli brittiläinen kirjailija. Ensimmäisen romaaninsa Jig Saw hän kirjoitti 19-vuotiaana 1920. Kirja julkaistiin 1923, siitä otettiin heti viisi painosta, se käännettiin kuudelle kielelle ja kovakantisena sitä myytiin vuonna 1925 100 000 kappaletta, mikä oli kova saavutus tuohon aikaan. Kirjasta julkaistiin näköispainos kymmenen vuotta kirjailijan kuoleman jälkeen. Kaikkiaan Carland julkaisi 725 romaania, joista lukuisat nousivat bestseller-listoille. Häntä onkin nimitetty romantiikan kuningattareksi. Kaikkiaan teoksia on myyty yli miljardi kappaletta ja niitä on käännetty kaikkiaan 38 kielelle. Cartland oli myös poliitikko: hän oli yhdeksän vuoden ajan konservatiivina Hertforshiren kreivikunnan valtuustossa. Cartland harrasti purjelentoa. Hän oli Louis Mountbattenin pitkäaikainen ystävä ja prinsessa Dianan äitipuoli Rainen (s. 1929) äiti.

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


3 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 18.5.2024 20:02
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.