Kuvaus

Bad Company on brittiläinen rockyhtye. Yhtye perustettiin vuonna 1973 Free-yhtyeen jälkimainingeissa. Bad Company katsotaan toisinaan niin sanotuksi superyhtyeeksi, sillä jäsenet olivat entuudestaan tunnettuja muusikoita: Paul Rodgers ja Simon Kirke tulivat Freestä, Mick Ralphs oli toiminut Mott The Hooplen kitaristina ja Boz Burrell tuli King Crimsonista. Yhtyeen managerina toimi Led Zeppelinin asioita hoitanut Peter Grant.

Yhtyeen kolmas levy RUN WITH THE PACK ilmestyi vuonna 1976. Levy kipusi Usan virallisen Billboard-listan viitoseksi ja parhaiten menestyi single YOUNG BLOOD, joka nousi sijalle 20.

Levy on uudenveroinen. Kun ostosumma näkyy tililläni, panen heti levyn postiin, posti- ja pakkauskulut Suomeen helposti-kuoressa kuplamuovin kera 3,2 e. (International deliveryavailable to Europe, postalcharge 5 euros, other countries 5 euros). Myös nouto mahdollinen. Otan pian yhteyttä, kun kaupankäynti on päättynyt. Koetetaan hoitaa maksut 7 päivän sisällä kohteen sulkeutumisesta.

Voit myös ehdottaa hintaa yksityisviestin kautta, jos haluat nopeampaa kauppaa tai muutosta lähtöhintaan.

Kannattaa huutaa useampia kohteita. Samalla 3,2 euron maksulla kulkee 2 normaalipaksuista cd-levyä tai 4 normaalipaksuista cd-singleä tai 2 kasettia. 4 normaalipaksuista cd-levyä kulkee 5,1 euron postimaksulla.  Useampi LP-levy kulkee 6,85 euron maksulla huutopakettina, joka on halvin LP-levyjen lähettämistapa. Muistetaan myös palautteet puolin ja toisin.

KAPPALELISTA:

1. "Live for the Music" 3:58

2. "Simple Man" 3:37

3. "Honey Child" 3:15

4. "Love Me Somebody" 3:09

5. "Run with the Pack" 5:21

6. "Silver, Blue & Gold" 5:03

7. "Young Blood" 2:37

8. "Do Right by Your Woman" 2:51

9. "Sweet Lil' Sister" 3:29

10. "Fade Away" 2:54

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
5 €
Sulkeutuu 9 h 43 min 42 s
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 5 € Sulkeutuu 9 h 43 min 42 s

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.