Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kuvan näyttö myynnissä uuden tieltä. ROG Swift PG35V 35” 3440x1440 resoluutiolla eli käytännössä 1440p laajakulma. Displayportilla 180Hz perus ruudunpäivitys, jonka saa halutessaan paneelista ylikellotettua 200Hz automaattisesti. Itse käytin enimmäkseen 180Hz asetuksella. HDMI:llä kuten viimeisestä kuvasta näkee maksimi on 100Hz.

Näytössä on VA-paneeli, mutta se on paras mitä olen näytössä nähnyt. Erinomainen kontrasti vaikkeikaan OLED-laatua, hillityt mutta tarkat värit ja vasteaika on erittäin pieni, LCD-näyttöjen parhaimmistoa.

Näytöstä löytyy lisäksi G-Sync Ultimate eli Nvidian näyttiksellä VRR:n saa mille tahansa taajuudelle välillä 1-200Hz. Ehdottomasti yksi näytön parhaista ominaisuuksista. Freesynciä ei ole.

HDR löytyy myöskin tukien DisplayHDR 1000 standardia eli näyttö kykenee vähintään 1000 nitin kirkkauteen, mikä on erittäin hyvä taso.

Näyttö on ollut noin 3 vuotta käytössä, mutta hyvin pidetty ja hyvässä kunnossa. Testattu toimivaksi. En ainakaan itse ole huomannut naarmuja tai kuolleita pikseleitä. Mukana tulee lisäksi virtajohto ja tarvittaessa voin laittaa myös HDMI- ja/tai Displayport- johtoa mukaan.

Vain nouto Tampereen keskustasta! Tämä siksi, että vaikkakin alkuperäinen paketti löytyy niin se on aika kärsinyt, sisältä puuttuu pehmusteita, ja se on ylipäätänsä niin iso että ilman autoa en oikein pysty kuskaamaan sitä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


400 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 14.5.2024 22:36
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.