Kuvaus

Astrid Lindgren: KATI PARIISISSA. Suomentanut Laura Voipio. Päällyksen kuva: Maivor Persson Malm. 2003 WSOY. 158-sivuinen sidottu kirja, kannet ylipainettu, lukematon, täysin ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Kati Pariisissa (2003; Kati i Paris 1953). Mestarikertojan hauskojen nuorten-romaanien päähenkilönä on itsenäinen, utelias ja elämänhaluinen Kati. Kati on löytänyt suuren rakkauden, Lennartin, ja nyt on naimisiinmenon aika. Mikäpä olisi romanttisempi paikka avioliiton solmimiselle kuin Pariisi! Morsiusneitona toimiva Eva takaa jälleen, että matka ei ole pelkkää haaveilua Seinen rannoilla: kolmikko kiitää kaupungilla nähtävyydestä toiseen, aamiaiselle ruohikolla, tanssimaan ja katukahviloihin. Evaa kaihertaa kolmantena pyöränä oleminen, ja tulevaisuutta kysytään jopa Eiffel-tornin kolikkoautomaatin ennustajalta. Ja ennen pitkää kuvioihin astuukin uteliaisuutta herättävä Peter. Kotona nuoripari aloittelee yhteistä elämäänsä, ja esikoinen syntyy. Kati-sarjan kolmas osa on toiveikkuuden ja huumorin täyttämä, ja Katin yksinpuhelu vastasyntyneelle lapselleen on kuin Astrid Lindgrenin maailmankuvan ja lapsirakkauden kiteytymä.


Astrid Lindgren (o.s. Ericsson, 1907 Vimmerby, Ruotsi – 2002 Tukholma) oli maailmankuulu ruotsalainen lastenkirjailija. Tunnetuimpia hänen luomiaan hahmoja ovat Peppi Pitkätossu, Vaahteramäen Eemeli, Ronja Ryövärintytär ja Katto-Kassinen sekä Mio, poikani Mio ja Veljeni Leijonamieli. Astrid Lindgrenin nuortenromaanisarjassa ovat ilmestyneet Kati Amerikassa (1953; Kati i Amerika 1950), Kati Italiassa (2003; Kati på Kaptenskatan 1952, Kati i Italien 1973) ja Kati Pariisissa (2003; Kati i Paris 1953).

 

 

 

 

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 100 vrk 22 h 11 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

5 € Sulkeutuu 100 vrk 22 h 11 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.