Kuvaus

- Sohvan pohjalta taisteluvoittoon

"Tunnetko huonoa omatuntoa liian vähäisen kuntoliikunnan vuoksi? Luuletko olevasi fyysisesti passiivinen, jos et käy lenkillä kolme kertaa viikossa?

Vaikka liikunnan ja hyvinvoinnin markkinat ovat kasvaneet ennätysmittoihin, jatkaa väestön terveys huononemistaan kiihtyvää tahtia. Nykyiset keinot eivät ole ratkaisseet ongelmia, koska ne vastaavat vääriin kysymyksiin. Liikunta ei ole pelkästään verkkarit jalassa juoksemista, vaan se on jotain paljon suurempaa, ja toisaalta jotain paljon pienempää. Juuri istumisen räjähdysmäinen lisääntyminen peittää alleen ihmisten terveysponnistelut. Onneksi ratkaisu on helppo - nouse tuolista ylös!

Tämä kirja on vetoomus yksilölle, mutta myös yhteiskunnan rakenteille. Se on sankaritarina yhteiskunnan vallitsevien rakenteiden ja pakotteiden - sohvan, auton ja toimistotuolin - kaatamisesta.

Ota kirja käteesi, nouse ylös tuolista ja liity luomuliikunnan vallankumouksen kärkijoukkoihin. Tee se uusimpiin tutkimuksiin perustuvien oivallusten ja konkreettisesti liikuttavien ajatusten innoittamana! Jo Neil Armstrong ymmärsi luomuliikunnan syvimmän olemuksen: "Tämä on pieni askel ihmiselle, mutta suuri askel ihmiskunnalle."

Arto Pesola on Liikuntafysiologi (LitM) ja väitöskirjatutkija liikuntabiologian laitoksella Jyväskylän yliopistossa. Pesolan aiheena tutkimuksessa ovat istumisen terveyshaitat sekä terveyden edistäminen arkiaktiivisuuden avulla. Pesola toimii myös Trainer4You:ssa kouluttajana ja valmentajana." [takakansi]

Fitra 2013, 2. painos. Kovakantinen.

 

Hivenen kulumaa; blancolla ensilehdellä tekijän kirjoittama tsemppiviesti.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 44 vrk 22 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

7 € Sulkeutuu 44 vrk 22 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.