Kuvaus

Anu Rohima Mylläri: ADOPTOITU. 2007 Otava, Seven-pokkari (nidotun laitoksen toinen painos). Nidottu kirja (19 x 12 cm), jossa 222 teksti- ja 8 (pääasiassa väri)valokuvasivua, lukematon, ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Adoptoitu (2006). Lasta oli odotettu hartaasti, kotia valmisteltu, sukulaisia informoitu ja kummut valittu. Ainut mikä oli unohtunut, oli pienen tulokkaan valmisteleminen uuteen syntymäänsä uudessa kotimaassaan, hyvinvointivaltiossa maapallon toisella puolella. Millaista on elää Suomessa, kun on pohjalainen sielu aasialaisessa kehossa? Millaisiin ristiriitoihin tummaihoinen lapsi törmää suomalaisessa koulussa, ja kuinka yhteiskunta ja työnantajat kohtelevat Suomessa värillisiä? Millaista on elää ilman suvun turvaverkkoa? Mitä kaikkea lasta ulkomailta adoptoitaessa tulisi ottaa huomioon? Bangladeshissa vuona 1978 syntyneen ja kaksivuotiaana eteläpohjalaiseen pienviljelijäperheeseen adoptoidun Anu Rohima Myllärin kirja on poikkeuksellinen ja koskettava kasvu- ja selvitytymistarinan ja ajatuksia herättävä kannanotto ajankohtaiseen adoptiokeskusteluun.

Anu-Rohima Mylläri syntyi 1978 Bangladeshissa, ja adoptoitiin Suomeen kaksivuotiaana. Hän on käynyt Suomen armeijan vuonna 2003, ensimmäisenä tummaihoisena naisena, sotilasarvo korpraali. Hän on työskennellyt SPR:n Hämeen piirissä Tampereella, vuoden 2019 alusta hän on kouluttanut poliisiopiskelijoita asiantuntijaroolissa .

 

 

 

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 40 vrk 11 h 57 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

6 € Sulkeutuu 40 vrk 11 h 57 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.