Kuvaus

Vanhat postikorit, jotka esittävät Sveitsin nähtävyyksiä, järviä ja alppelja myydään yksitellen tai useampi yhdessä.

  • HINTA /PRIZE: 1 euro per kortti + toimituskulut 2,50 Suomessa / 1 Euro a card (choose one or more from list below) + shipping 3 euros within EU
  • kortit ovat mustavalkoisia tai värillisiä (= käsinväritetyt valokuvat painettu värikorteiksi)
  • Ovat vanhoja, 1900-luvun alusta luultavasti
  • Kortit ovat käyttämättömiä ja siistejä, mutta joissakin kulmissa kulumaa
  • TÄSSÄ MYYTÄVÄT KORTIT:
  • 1) Vierwaldstaettersee. Axenstrasse. No. 1618 E. Goetz, Phot., Luzern (Black and white card with motive from Lake Lucern, Switzerland/mustavalkoinen kortti: kuvassa myös hevoskärryt)
  • 2) Vierwaldstättersee. Axenstrasse. Blick nach dem Bristenstock. / Kääntöpuolella/Text on the reverse side: No. 4024 E. Goetz, Phot., Luzern (värillinen, mukanan myös kolme vanha ajan vaatteisiin pukeutunutta herrasmiestä kävelykeppeineen)
  • 3) Axenstrasse mit Flüelen und Bristenstock (3074 m) (liimajälki kääntöpuolella postmerkin paikalla)
  • 4) 1548b Tellskapelle / Kääntöpuolella/Text on the reverse side: Wehrli A.-G., Kilehberg-Zürich (kuvassa myös soutuvene ja siinä istuvia ihmisiä ihailemassa järveä ja kappelia)
  • 5) Blick v. Gipfel de Frohnalpstockes auf den Vierwaldstättersee u. Urner Alpen. / Kääntöpuolella/Text on the reverse side: Nr814 Fr. Beeler, Brannen (myös hotellileima kääntöpuolella/with hotel stamp on reverse side) (kolme kalliokiipelijä etualalla)
  • 6) Am Seeligsbergersee. Die Mythen. Frohnalpstock.  Kääntöpuolella/Text on the reverse side: Nr814 Fr. Beeler, Brannen (myös hotellileima kääntöpuolella/with hotel stamp on reverse side): kaunis järvi, alpit, taloja

TEE NÄIN: Klikkaa Osta, niin saat huutonetiltä automaattisen viestin, jonka lopusta löydät myyjän sähköpostiosoitteen ja tilinumeron. Ilmoita myyjälle minkä/mitkä kortit halut ostaa (numero listalla esim.) Maksa kortti/kortit ja toimituskulut (näkyvät yleensä ilmoituksessa) myyjän tilille, niin myyjä lähettää kirjan kun maksu on tullut perille. Voit myös pyytää myyjältä laskun. (Jos ostat samalla useamman saman myyjän kirja, niin älä maksa yksittäisiä kirjoja ennen kuin koko paketin sisältö on selvä.)

ENGLISH: To buy press Osta. You will then recieve an automatic email från huutonet containing the sellers contact details. Email the seller about which cards you want to buy (number on the list above). Shipping within EU 3 euros.

hakusanat: vanhat postikortit antiikki postikortit Sveitsi Switzerland Schweitz ansichtskarten post cards Lake Lucerne

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 55 vrk 5 h 56 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

1 € Sulkeutuu 55 vrk 5 h 56 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.