Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  kirjasta.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!

 

1. Anthony Horowitz: STORMBREAKER. Suomentanut Osmo Ryytty. 2006 Karisto (kolmas painos). 226-sivuinen nidottu kirja, jossa 226 tekstisivua ja liitteenä 8 sivua nelivärikuvia elokuvasta, lukematon, ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Stormbreaker (2006; Stormbreaker 2000) on ensimmäinen Alex Rider -romaani. Neljätoistavuotiaan Alex Riderin elämä muuttuu täydellisesti, kun hänen setänsä Ian Rider menehtyy auto-onnettomuudessa. Sedän salaperäisen kuoleman jälkeen M16 – Britannian salainen palvelu – pakottaa Alexin vastoin tahtoaan palvelukseensa. Aleksille selviää miksi hän on opetellut kamppailutaitoja, japania ja vuorikiipeilyä lapsesta lähtien. MI6 lähettää hänet SAS:n kovaan koulutukseen, minkä jälkeen Alexin tehtävänä on naamioitua kilpailun voittaneeksi oppilaaksi selvitääkseen miksi multimiljonääri Herold Sayle on luvannut lahjoittaa jokaiselle Britannian koululle huipputeknisen Stormbreaker-tietokoneen. Muutamassa päivässä koulupojasta tulee supervakooja – ja näyttää siltä, että hänen ensimmäinen tehtävänsä jää myös viimeiseksi...

"Jokaisen tylsistyneen koulupojan unelmajuttu, tosin tuhat kertaa vauhdikkaampi, ovelampi ja jännittävämpi." – The Independent on Sunday

"Räjähdysherkkä, yllättävä, toimintaa tihkuva." – The Guardian

 

2. Anthony Horowitz: ALEX RIDER & KOVISTEN KOULU. Suomentanut Osmo Ryytty. 2007 Karisto (kolmas painos). 265-sivuinen nidottu kirja, lukematon, ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Kovisten koulu (2002; Point Blanc 2001) on toinen Alex Rider -romaani. Alex ei ehdi pitkästyä koulun penkissä edellisen keikan jälkeen, sillä Britannian salainen palvelu pestaa hänet toistamiseen remmiin. Eräs maailman rikkaimmista elektroniikka-alan yrittäjistä on murhattu salaperäisesti. Kuolema vaikuttaa onnettomuudelta, mutta siihen liittyy liian monta yhteensattumaa erään toisen murhan kanssa. Molemmilla on 14-vuotias poika, joka perii isänsä yrityksen ja aseman. Molempien pojat käyvät samaa yksityiskoulua. Molempien kuolema herättää salaisen palvelun epäilykset. Alex matkustaa Ranskan Alpeilla sijaitsevaan yksityiskouluun naamioituneena rikkaan perheen kapinalliseksi pojaksi. Henkilökunta tuntuu vaaralliselta: vampyyrimainen tohtori Greif, eteläafrikkalainen painonnostaja rouva Stellenbosch ja kolmekymmentä saksalaista sotilasta, joiden tarkoituksena on suojella poikia. Kuudesta oppilaasta jo viisi on nujerrettu säyseäksi hikipingoksi, ja pian Alex menettää kuudennenkin – ainoan ystävänsä. Nuorelle agentille paljastuu hengenvaarallisilla yöllisillä retkillä uskomattomia asioita. Mutta ehtiikö hän kertoa tutkimustensa tuloksista maailmalle ennen kuin on liian myöhäistä? Anthony Horowitz nappaa jälleen lukijan koukkuun eikä päästä irti ennen viimeistä lausetta. Stormbreakerin jälkeen hän on siirtänyt teiniagenttinsa tietokoneiden keskeltä biotekniikan maailmaan.

Anthony Horowitz (s. 1956) on brittiläinen kirjailija. Hän on tehnyt kirjojen lisäksi käsikirjoituksia televisiolle, mm. sarjoihin Midsomerin murhat ja Hercule Poirot. Hänen tunnetuimmat kirjansa kertovat 14-vuotiaasta Alex Rider -nimisestä vakoojapojasta. Alexin vanhemmat ovat kuolleet hänen ollessaan vasta pieni vauva, ja siitä lähtien Alexia on hoitanut hänen setänsä Ian Rider. Sarjan ensimmäisessä kirjassa Stormbreaker Alex saa kuulla Ian-setänsä kuolleen ja alkaa selvittää, kuinka se tapahtui. Hän saa tietää, ettei Ian ollutkaan töissä pankkialalla, vaan hän oli MI6:n agentti. Sarjan ensimmäisestä kirjasta on tehty elokuva Stormbreaker (2006). Alex Rider -romaanit: Stormbreaker (2001; Stormbreaker 2000), Kovisten koulu (2002; Point Blanc 2001), Luurankosaari (2003; Skeleton Key 2002), Pelikuningas (2004; Eagle Strike 2003), Scorpia (2005; Scorpia 2004), Arkkienkeli (2006; Ark Angel 2005) ja Käärmeenpää (2008; Snakehead, 2007). Teoksia Crocodile Tears (2009) ja Scorpia Rising (2011) ei ole suomennettu.

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 103 vrk 20 h 41 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

5 € Sulkeutuu 103 vrk 20 h 41 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.