Tuote on myyty käyttäjälle Sakari05 hintaan 8 €

Kuvaus

Anssi Matti Tikanmäki (s. 1955 Haapajärvi) on on säveltänyt ja julkaissut kymmenen albumia, joista tunnetuimpia ovat orkesterisarja Maisemakuvia Suomesta (1981), Vanhat valokuvat (1984), Pizza á la Anssi Tikanmäki (1994) sekä Tuntematon maa (2006).

Maisemakuvia Suomesta on Tikanmäen ensimmäinen sooloalbumi. Levy sisältää instrumentaalikappaleita viihteellisen orkesterin esittämänä. Kappaleiden on tarkoitus kuvata suomalaisia maisemia ja luonnon kauneutta. Tikanmäki on kirjoittanut kuuntelijan avuksi lyhyen kuvauksen jokaiselle kappaleelle levyn kansivihkoon.

Levy on uudenveroinen. Kyseessä on vuoden 2002 cd-painos. Kun ostosumma näkyy tililläni, panen heti levyn postiin, toimituskulut helpostikuoressa 3,2 euroa. Myös nouto mahdollinen. Otan pian yhteyttä, kun kaupankäynti on päättynyt. Koetetaan hoitaa maksut 7 päivän sisällä kohteen sulkeutumisesta.

Voit myös ehdottaa hintaa yksityisviestin kautta, jos haluat nopeampaa kauppaa tai muutosta lähtöhintaan.

Kannattaa huutaa useampia kohteita. Samalla 3,2 euron maksulla kulkee 2 normaalipaksuista cd-levyä tai 4 normaalipaksuista cd-singleä tai 2 kasettia. 4 normaalipaksuista cd-levyä kulkee 5,8 euron postimaksulla.  Useampi LP-levy kulkee 6,85 euron maksulla huutopakettina, joka on halvin LP-levyjen lähettämistapa. Muistetaan myös palautteet puolin ja toisin.

Kappalelista:

Kaikki sävellykset ja kansivihkossa olevat tekstit Anssi Tikanmäki.

Lapin tunturit – 4.37 Aamu lakeuksilla – 3.44 Tuusulan moottoritie – 4.39 Kesäranta Etelä-Saimaalla – 4.56 Valkeakosken tehtaanpiiput – 5.08 Savolainen metsä – 3.30 Kiutaköngäs – 3.24 Muuttuva maaseutu – 6.13

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
8 €
Ilmoitus on sulkeutunut 11.4.2024 11:37
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.