Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Anna-Liisa Lämsä (toim.): Mieli maassa

Masentuneen nuoren kohtaaminen ja tukeminen

Katse on piiloutunut hiusten taakse. On vain kaiken kattava uupumus ja paha olo, eikä mistään saa otetta. Ei auta yhtään, jos vain käsketään ottamaan itseään niskasta kiinni.

Masentunut nuori voi kokea itsensä täysin uupuneeksi ilman sen erityisempää syytä. Jo aivan arkisten asioiden hoitaminen, kuten sängystä ylös nouseminen, saattaa tuntua ylivoimaiselta tehtävältä. Nuori voi kokea itsensä täysin epäonnistuneeksi, arvottomaksi ja erilaiseksi kuin muut.

Tässä kirjassa kerrotaan, mikä nuoruusiän masennuksessa on erityistä ja miten nuorta voidaan auttaa esimerkiksi musiikin, kirjoittamisen tai kuvataiteen keinoin. Kun nuori löytää itselleen ominaisen tavan käsitellä stressiä ja ristiriitaisia tunteita, hän pystyy selviytymään myös aikuistumisen haasteista.

Kirjan kirjoittajat ovat psykiatrian, mielenterveystyön ja erityisopetuksen ammattilaisia. Teos on tehty yhteistyössä Ammattiopisto Luovin kanssa ja on jatkoa suositulle kirjalle Mun on paha olla — Näkökulmia lasten ja nuorten psyykkiseen hyvinvointiin.

Siisti kovakantinen teos vuodelta 2011

Kirja painaa 418 grammaa

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


10 €
Ilmoitus on sulkeutunut 30.4.2024 10:50
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.