Kuvaus

Jon, Aman ja Pollyn kesästä tulee unohtumaton. Mutta kasvavatko he vielä kauemmas toisistaan vai hää-möttääkö edessä sittenkin paluu vanhaan ystävyyteen? Miksi ystävät eivät aina kasvakaan samaan suuntaan?
Ama, Jo ja Polly ovat olleet erottamattomia. Tänä kesänä kaikki on toisin. Pollya odottavat catwalk, salamavalot ja tyylikäs elämä. Hän omaksuu mallileirillä laihuusihanteen, mutta häviävien kilojen lisäksi Polly on vaarassa kadottaa myös itsensä. Tuntisiko joku hänet niin hyvin, että osaisi kertoa uudestaan, kuka hän on?
Jo on saanut kesätöitä rantaravintolan tarjoilijana. Hän viettää jännittävää elämää uusien, vanhempien kavereidensa kanssa, ja rannan kiistatta viilein poika flirttailee hänelle avoimesti. Vanhat kaverit tuntuvat vain olevan uuden suosion esteenä. Vai ovatko sittenkään?
Amalla ei ole tänä kesänä aikaa ystäville - hän tähtää huippuarvosanoihin ja haluaa opiskella. Kohtalo heittää hänet kuitenkin rauhallisen kirjaston sijaan keskelle patikkapolkua ja yllättävän kiehtovaan seuraan. Aman tekisi mieli juosta takaisin kotiin, jos hän vain tietäisi, miten päästä sinne eksymättä…
Kirja on kuin uusi. Postikulut 4,9 e lisätään hintaan.

Voit yhdistellä nimimerkkiemme merluc, heleena44 ja belia777 ostoksia, jolloin postikuluissa tulee säästöä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 17 vrk 31 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

0,70 € Sulkeutuu 17 vrk 31 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.