Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  kirjasta.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!

 

1. Pirjo Hassinen: ISÄNPÄIVÄ. 2007 Otava, Loisto-pokkari (3. painos). 320-sivuinen nidottu kirja, lukematon, ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Isänpäivä (2006) -romaanin päähenkilö Olli Penger ei ole päässyt eroon ex-vaimostaan Marjasta. ”Kun kirjoissani tapettiin nainen, se oli puukotuksen tai kuristamisen tai ampumisen hetkellä aina Marja. Sillä hänestä minä olin riippuvainen taiteellisesti ja vähän muutenkin, vaikken ollut koskenut häneen sormellanikaan eropäätöksen jälkeen.” Bestseller-dekkarikirjailija Penger on luonut täydellisen päähenkilön: komisario Juhani Tähdön väkivaltainen ja kuolemantäyteinen maailma on alkanut vietellä häntä. Kunnes se tapahtuu oikeasti. Pengerin pojan Raulin osallisuus henkirikokseen pakottaa kirjailijaisän katsomaan kuolemaa uudesta näkökulmasta. Äkkiä kuoleman sattumanvaraisuus - ja viihdyttävyys - onkin kohtuutonta. Kriisin syvyys yllättää kaikki, ja muuttaa kaiken.

”Isänpäivä on kuin keitto, jossa on juuri sopivasti chiliä. Polttaa, mutta soppaa ei voi jättää kesken.” - Kirsti Ervola, Yhteishyvä

 

2. Pirjo Hassinen: VOIMANAISET. 2009 Otava Seven-pokkari. 231-sivuinen nidottu kirja, täysin ehjä ja siisti, ei  merkintöjä.

Voimanaiset (1996) on Pirjo Hassisen neljäs romaani. Nainen on aurinko, mies on kuu, hän oli sanonut. - Kuu saa vaikka pudota radaltaan, se ei maailmoja kaada. Mutta jos aurinko sammuu... Julia on kolmikymppinen naimaton nainen, jolla on kaksi äitiä, molemmat yhtä läheisiä. Sisarukset Tuula ja Irja ovat aina asuneet yhdessä, ja kumpikin on seurustellut miehen kanssa, josta tuli Julian isä. Pehmeän, tahdottoman äitinsä ja dominoivan tätinsä kasvattama Julia on opetettu riittämään joka suhteessa itselleen. Sitten Julia kohtaa uudelleen nuoruutensa ihastuksen, jolla oli aikanaan tarjota vain lumihankea ja kuolemaa... Voimanaiset on romaani vahvuudesta, josta tulee pakovarma vankila, rakkaudesta ja vapaudesta. Mutta lopputulos on kaikkea muuta kuin kompromissi. Pirjo Hassinen on kirjoittanut jälleen vaikuttavan, intohimoisen ja rehellisen tulkinnan naisen elämästä. Teos on ilmestynyt tsekiksi 1998.


Monisyinen, eroottinen ja psykologinen aikuisten satu.” - Helsingin Sanomat

 

3. Birgitta Hurme: KUUMIA TUNTEITA. 2003 Nunnanlahden Uuni Oy, Mökkiromantiikka-sarja. 120-sivuinen nidottu kirja (17 x 11 cm), kannen nurkissa taittumia (ks. kuva) ja takakannessa tarran jälkeä, muuten ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Kuumia tunteita (2003) -teoksessa kerrotaan mitä tapahtuu, kun kaksi sinkkua kohtaa ja vain toinen rakastuu. Se on kepeä ja kiihkeä tarina siitä, kuinka nainen tapaa miehen, joka on päättänyt omistautua työlleen ja uralleen sataprosenttisesti. Miehen suunnitelmissa rakkaus ja seurustelu eivät mahdu kuvioihin ainakaan ennen vuotta 2008. Nainen vain on päättänyt toisin… Teos sijoittuu nimeämättömään suomalaiskaupunkiin, päähenkilöistä Anita on opiskelija, joka on ensin harjoittelijana ja sitten vakinaisena työntekijänä lastenkodissa, Sauli nuori liikemies, joka pari vuotta aikaisemmin on tullut ´vahingossa´ isäksi (kirjan kannessa oleva Hannu Lukkarisen tekemä kuva ei oikein vastaa kirjan kuvausta henkilöiden ulkonäöstä!).

Pirjo Hassinen (s. 1957 Kuopio) on opiskellut Jyväskylän yliopistossa ja asuu nykyisin Jyväskylässä. Hassisen esikoisteos on Joel (1991), jota ovat seuranneet Yön kentät (1992), Ennustaja (1994), Voimanaiset (1996), Viimeinen syli (1998), Mansikoita marraskuussa (2000), Jouluvaimo (2002), Kuninkaanpuisto (2004), Isänpäivä (2007), Suistola (2007) ja Sano että haluat (2009). Hassinen on julkaissut kirjailijanimellä Birgitta Hurme historialliset rakkausromaanit Toukokuun kreivi (1992), Kiveen hakattu sydän (1994) ja Lootuslampi (1996) sekä teoksen Kuumia tunteita (2003). Hassinen on ollut Keski-Suomen läänin taidetoimikunnan jäsen 1998–2003, saanut valtion 5-vuotisen apurahan 2002 sekä saanut mm. Savonia-palkinnon 1995, Jyväskylän kaupungin kulttuuripalkinnon 1995, Kiitos kirjasta –mitalin 2001, Valtion kirjallisuuspalkinnon 2001 ja Suomi-palkinnon 2004. Romaani Popula (2012) on Finlandia-palkintoehdokkaana.

 

4. Anja Snellman: RAKKAUDEN MAANOSAT. 2007 Otavan Seven-pokkari (nidotun laitoksen toinen painos). 149-sivuinen nidottu kirja, lukematon, ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Rakkauden maanosat (2005) on vahvasti omakohtainen kuvaus erään rakkaussuhteen maailmanympärimatkasta. Sarjakuvataiteilija Oonan ja toimittaja Alexin vaiheita seurataan lemmen hehkuvista maanosista (Aasia, Australia) kuivuuden kautta (Afrikka) aina kylmille seuduille saakka (Grönlanti, Etelämanner).  Oona on värikäs taiteilijaluonne, joka saa arkijärkiseen Alexiinkin vauhtia. Pariskunnan elämää värittävät erinomainen seksi, harrastukset, lomat kreikkalaisella Lyyran saarella, tärkeät työtehtävät sekä kahden tyttären kanssa jaettu perhe-elämä Vaaleanpunaisen talon idyllissä. Jo suhteen alussa Oona ajattelee, että maanosia pitäisi olla enemmän. Myös Issaarian, Ormakin ja Umarlian pitäisi olla olemassa, että rakkaudet kestäisivät vähän kauemmin.

"Tekee hyvää, että joku rohmuaa rakkautensa lavasteeksi koko geografian." Aamulehti

Anja Snellman (nyk. Snellman-Orma, o.s. Kauranen (s. 1954 Helsinki) kasvoi Helsingin Kalliossa, kävi koulua Aleksis Kiven koulussa ja Alppilan Yhteislyseossa ja opiskeli Helsingin yliopistossa mm. englantilaista filologiaa, soveltavaa psykologiaa ja kotimaista kirjallisuutta. Anja Kaurasen esikoisromaani Sonja O. kävi täällä (1981) oli hänen kirjallinen läpimurtonsa. Esikoisromaanin jälkeen hän on kolmen vuosikymmenen aikana julkaissut yli kaksikymmentä teosta, romaaneja sekä kaksi runokokoelmaa. Hänen tuotantoaan on käännetty yli 20 kielelle. Anja Snellman palkittiin kirjallisesta urastaan Pro Finlandia -mitalilla 2007.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 32 vrk 18 h 9 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4 € Sulkeutuu 32 vrk 18 h 9 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.