Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  kirjasta.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!

 

1. Anita Daher: IHMEHEVONEN. Suomennos: Auli Hurme-Keränen. 2013 Stabenfeld, Penny Girl. 109-sivuinen nidottu kirja, lukematon, ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Ihmehevonen (2013; Wonder Horse) -kirjan päähenkilö Sera Kaminski on muuttanut Galgarystä Länsi-Kanadasta uudelle paikkakunnalle, 1300 kilometriä idemmäksi Winnipegiin. Sera ikävöi vanhoja ystäviä, ja sopeutuminen tuntuu vaikealta, kunnes hän saa ikioman hevosen. Wager-ruunasta tulee hänelle maailman keskipiste, ja ratsastustunneilla on mukavaa porukkaa – enimmäkseen. Vain Brittany on ylimielinen nirppanokka, jonka mielestä Wagerista ei sukupuunsa takia ole ainakaan reining-hevoseksi. Sera päättää tehdä kaikkensa näyttääkseen Brittanylle, että hänen ihana hevosensa kelpaa mihin tahansa.

Anita Daher on kanadalainen näyttelijä ja lasten- ja nuortenkirjailija. Hän asuu Winnipegissä, Manitobassa. Töidensä ohella hän soittaa kitaraa ja ratsastaa. Hän kertoo sijoittavansa kirjojensa tapahtumia paikkoihin, joissa on käynyt. Anita Daherin tuotannosta on suomennettu Ihmehevonen (2013; Wonder Horse) ja Pako autiomaassa (2014; Billed the Kid) sekä julkaistu CD-äänikirjoina (lukija: Sinikka Sokka) Takaisin ratsaille (2012; The Wilderness Cure) ja Huijarit (2012; The Hustle). Wonder Horse (2015) on ilmestynyt ensin Euroopassa, se on käännetty norjaksi (2011), unkariksi, tsekiksi, saksaksi, suomeksi ja ruotsiksi.

 

2. Zoe Kelvedon: ENSIMMÄINEN KESÄ. Suomennos: Nina Mäki-Kihniä. Piirroskuvitus: Jennifer Bell. 2011 Stabenfeld, Sydänystävät. 154-sivuinen nidottu kirja, lukematon, ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Ensimmäinen kesä (2011; The First Summer 2011) -kirjassa Kate Sommers erotetaan koulusta näpistyksen takia! Se on vanhemmille viimeinen pisara, ja Kate passitetaan kesäksi Argentiinaan sukuloimaan. Lizzie-tädin poolotilalla odottaa monta ikävää yllätystä: täti on eronnut, Clara-serkku on outo hyypiö ja hevoseton tila on rappiolla –  ja kaiken kukkuraksi myynnissä. Viimeinen pisara kuitenkin on, että Kate näkee poikaporukan kivittävän hylättyä ponia. Hän pelastaa poloisen hetken mielijohteesta. Argentiina ei ole ennallaan, kun Kate Sommers panee tuulemaan!

Zoe Kelvedon asuu perheineen Walesissa. Hänen kotinsa on 1700-luvulla rakennettu entinen kievari, joka on muutettu asuinkäyttöön. Zoe rakastui jo lapsena ratsastamiseen, mutta oman hevosen hän hankki vasta muutettuaan pois kotoa. Entinen laukkahevonen Lace opetti hänelle paljon siitä, miten ratsastaa yhteistyöhaluttomalla ja vauhdikkaalla hevosella. Zoella ei ole koskaan sen jälkeenkään ollut hevosta, joka olisi ollut hyvin koulutettu ja upea. Pikemminkin kodin hänen luotaan ovat löytäneet hevoset, joita muut eivät ole huolineet. Zoe rakastaa matkustelua ja erityisesti Etelä-Amerikkaa. Hänen haaveensa on ratsastaa vielä jokin päivä Argentiinan poolojoukkueessa. Zoe Kelvedonin kirjoista on ilmestynyt suomeksi Ensimmäinen kesä (2011; The First Summer), Hope – toivon aika (2011; Hope’s Arrival), Coco, pieni poniressu (2012; Too Many Secrets), Hevoskodin tähti (2012; Secrets and Lies) ja Hillitöntä menoa (2013; Out of Control).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 83 vrk 19 h 47 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

3 € Sulkeutuu 83 vrk 19 h 47 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.