Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s tä  kirjasta.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!

 

1. Anita Daher: IHMEHEVONEN. Suomennos: Auli Hurme-Keränen. 2013 Stabenfeld, Penny Girl. 109-sivuinen nidottu kirja, lukematon, ehjä ja siisti, ei merkintöjä, takakannessa tarran jälkeä.

Ihmehevonen (2013; Wonder Horse) -kirjan päähenkilö Sera Kaminski on muuttanut Galgarystä Länsi-Kanadasta uudelle paikkakunnalle, 1300 kilometriä idemmäksi Winnipegiin. Sera ikävöi vanhoja ystäviä, ja sopeutuminen tuntuu vaikealta, kunnes hän saa ikioman hevosen. Wager-ruunasta tulee hänelle maailman keskipiste, ja ratsastustunneilla on mukavaa porukkaa – enimmäkseen. Vain Brittany on ylimielinen nirppanokka, jonka mielestä Wagerista ei sukupuunsa takia ole ainakaan reining-hevoseksi. Sera päättää tehdä kaikkensa näyttääkseen Brittanylle, että hänen ihana hevosensa kelpaa mihin tahansa.

Anita Daher on kanadalainen näyttelijä ja lasten- ja nuortenkirjailija. Hän asuu Winnipegissä, Manitobassa. Töidensä ohella hän soittaa kitaraa ja ratsastaa. Hän kertoo sijoittavansa kirjojensa tapahtumia paikkoihin, joissa on käynyt. Anita Daherin tuotannosta on suomennettu Ihmehevonen (2013; Wonder Horse) ja Pako autiomaassa (2014; Billed the Kid) sekä julkaistu CD-äänikirjoina (lukija: Sinikka Sokka) Takaisin ratsaille (2012; The Wilderness Cure) ja Huijarit (2012; The Hustle). Wonder Horse (2015) on ilmestynyt ensin Euroopassa, se on käännetty norjaksi (2011), unkariksi, tsekiksi, saksaksi, suomeksi ja ruotsiksi.

 

2. Marilyn Halvorson: HUUTOKAUPAN TUHKIMO. Suomennos: Tuija Tuomaala. 2012 Stabenfeld, Penny Girl. 95-sivuinen nidottu kirja, lukematon, ehjä ja siisti (kannessa taittumaa; ks. kuva), ei merkintöjä.

Huutokaupan tuhkimo (2012; Blue Moon 2004) -kirjan tapahtumat sijoittuvat Kanadan maaseudulle. Bobbie Joe on punatukkainen farkkutyttö, joka haaveilee orivarsasta, jolla on loistava tulevaisuus. Yhdeksännen luokan keväällä hän saa isältään luvan tulla ensimmäiseen hevoshuutokauppaansa –  ja huomaa omistavansa vanhan tamman, mustan päistärikön…

”Tulimme viimeiselle tynnyrille, sille joka oli lähimpänä tallia. Vielä yksi salamannopea käännös ja… Tamma ei kääntynyt. Se vikuroi ja kiisi suoraan kohti tallia juosten kovempaa kuin koskaan ennen. En enää edes yrittänyt kääntää sitä. Halusin vain saada sen pysähtymään. Se laukkasi täyttä päätä kohti tallin avoina ovea. Matkassa oli kuitenkin yksi mutka. Oviaukko oli riittävän korkea hevoselle, mutta ei sen selässä istuvalle ratsastajalle. Ellen keksisi jotain äkkiä, pääni olisi vaarassa…”

Marilyn Halvorson toimi parikymmentä vuotta opettajana innostaen oppilaitaan kirjoittamiseen. Hän on julkaissut toistakymmentä nuorten romaania, ensimmäisenä Cowboys Don’t Cry (1984; ei suomennettu). Länsi-Kanadassa asuvalla kirjailijalla on kaksi kotia, joista toinen on maatila Sundressa, Albertassa. Marilyn Halvorsonin teoksista suomeksi on ilmestynyt Huutokaupan tuhkimo (2012; Blue Moon 2004).

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 3 vrk 14 h 30 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

3 € Sulkeutuu 3 vrk 14 h 30 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.