Kuvaus

Myydään testattu ja toimiva Commodore Amiga CD32 konsoli / tietokone - omasta mielestäni paras aito Amiga AGA-pelikone.

Keskusyksikkö on puhdistettu sisältä ja yläpuolinen peltisuojus otettu pois jatkovirittelyä varten - peltisuoja ja ruuvit mukana. Tähän yksilöön on tehty recap 2023, eli kondensaattorit vaihdettu laadukkaisiin uusiin . Tämä on tehtävä kaikkiin alkuperäisessä kunnossa oleviin CD32siin mahdollisimman pian ennen kuin konkat vuotavat ja aiheuttavat vaurioita emolle. Emolevy siistissä kunnossa (ks. kuva 3.)

Alkuperäinen metallibadge oli vääntynyt ja kulunut, niin tilasin tähän Badgemanilta uudet repro badget - yksi kiinni kotelossa ja kolme muuta badgea mukaan. Myös alkuperäinen metallibadge tulee mukana, jos haluaa ruuvipenkissä suoristaa ja yrittää ehostaa priimaksi.

CD-aseman kannessa halkeama (ks. kuva 2.), joka ei käyttöä haittaa, mutta lähemmässä tarkastelussa sen kyllä huomaa. Mietin, että helpoin fiksi voisi olla mustasta teippauskalvosta tehtävä oikeamallinen paikka päälle, jolloin halkeama jäisi teipin alle piiloon. 

Alkuperäinen CD32 peliohjain mukana, joka puhdistettu sisältä pelaamista varten valmiiksi.

Alkuperäisen muutaja mukana, jonka sisältä puhalsin vuosien mukana kertyneet pölyt pois.

Kaapeleista mukana on alkuperäinen 3x RCA-kaapeli kuvalle ja äänelle + scart-adapteri (uusi, sis. myös s-video liitin). Lisäksi mukaan tulee setti erinlaisia uusia s-videokaapeleita. Mukana: perus s-video-kaapeli, s-video - RCA-kaapeli sekä s-video + 2xRCA - Scart. Näitä en ehtinyt testaamaan, mutta eivätköhän toimi kun uusia ovat.

Kaupanpäälle vielä kolme Amiga CD32 Gamer-lehden demo-cdtä, joilla pääsee koneen käytön kanssa alkuun. 

Ajatus oli laitella tästä itselle käyttö Amiga Terriblefire kiihottimella ja muilla moderneilla herkuilla, mutta kieltäydyin myöntämästä realiteetteja ettei aikaa tämän kanssa puuhasteluun pienten lasten ja remontin keskellä vaan löydy. Eli pitkin hampain laitetaan myyntiin ja toivotaan, että pääseen uudessa kodissa kovaan käyttöön.

Kuvat myytävästä kohteesta.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


479,90 €
Sulkeutuu 13 vrk 4 h 26 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

479,90 € Sulkeutuu 13 vrk 4 h 26 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.