Kuvaus

American Gigolo

Seikkailu muuttuu rakkaudeksi - ja murhaksi...

Hänen nimensä on Julien. Hän en komea, varma sekä aistikas ja jatkuvasti etsimässä seikkailua, naista, jota voi miellyttää.
Hän puhuu useita kieliä ja toimii yhtä hyvin autonkuljettajana varakkaille, keski-ikäisille naisille, kuin tulkkina tai oppaana korkeassa asemassa olevien miesten yksinäisille vaimoille.
Hän on American Gigolo.
Julien tapaa nuoren, kauniin senaattorin vaimon. Hitaasti mutta varmasti hän rakastuu naiseen. Kun Palm Springsissä tapahtuu murha ja uhrin korut löytyvät Julienin autosta, osoittautuu ettei yksikään hänen ”ystävättäristään” halua antaa hänelle alibia.
Joku yrittää saada hänet kiinni rikoksesta. Miksi?




Richard Gere

1980
1h52min
suomi textit löytyy
yhteispohjoismaiset kannet

 

 

Jenkit/Yanks

Toisen maailmansodan aikana, yli miljoona amerikkalaissotilasta sijoitettiin Englantiin. Heidän läsnäolonsa kosketti pienimpienkin kylien asukkaita.
Jenkit on liikuttava tarina muutamasta tällaisesta ihmissuhteesta pienessä kylässä Pohjois-Englannissa sodan repiminä aikoina. Kahden samankaltaisen, mutta silti niin erilaisen kulttuurin yhteentörmäys aiheuttaa aluksi vihaa, joka kuitenkin kasvaa kunnioitukseksi, ystävyydeksi ja joskus jopa rakkaudeksi.

 

suomi kannet ja textit

1979

2h13min

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 83 vrk 7 h 38 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

7 € Sulkeutuu 83 vrk 7 h 38 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.