Kuvaus

 Kaksi Alexandra Marininan dekkarin suomennosta: 1) Alexandra Marinina: Varastettu uni; 2) Alexandra Marinina: Seitsemäs uhri

  • HINTA: 3 euroa per kirja + toimituskulut 7 euroa pakettina (joka voi sisältää yksi tai molemmat kirjat ja vielä muitakin saman myyjän kirjoja mahtuu lisää jos haluaa) TAI Molemmat kirjat 5 euroa + toimituskulut 7 euroa = 13 euroa
  • TEE NÄIN: Klikkaa Osta, niin saat huutonetiltä automaattisen viestin, jonka lopusta löydät myyjän sähköpostiosoitteen ja tilinumeron. ILmoita myyjälle mikäli haluat ostaa vain toisen kirjoista. Maksa kirja/kirjat ja toimituskulut, niin myyjä lähettää kirjan kun maksu on tullut perille. Voit myös pyytää myyjältä laskun. (Jos ostat samalla useamman saman myyjän kirja, niin älä maksa yksittäisiä kirjoja ennen kuin koko paketin sisältö on selvä.)

TÄSSÄ MYYTÄVÄT KIRJAT:

 1) Alexandra Marinina: Varastettu uni

  • Seven pokkari, nidotun laitoksen 1. painos, 2011; 448 sivua
  • Taittumia sivujen kulmissa ja selkämyksessä lukuryppyjä, muuten ok kirja
  • TOIMITUSKULUT yksittäin ostettuna 6 euroa

Varastettu uni on Kamenskaja-sarjan alkupään kirjoja.

Luksusilotytön murhan tutkimukset vievät Anastasia Kamenskajan mafiaa pyörittävien korkeiden neuvostovirkamiesten jäljille.
Murhatun ilotytön poikaystävä kertoo kuulusteluissa, että ennen kuolemaansa Vika oli kuullut radiosta selostettavan häntä lapsesta asti vaivannutta unta ja väittänyt, että hänen unensa on varastettu. Poikaystävä on taiteilija, ja hän on piirtänyt unesta kuvan: viisi veripunaista raitaa ja niiden päällä vihreä nuottiavain. ”Varastetun unen” arvoitus johtaa Anastasia Kamenskajan Moskovan organisoidun alamaailman vaaralliseen ytimeen, jota Neuvostoliiton romahdettua pyörittävät korkea-arvoiset politrukit ja vanhat KGB:n agentit.
Venäjän dekkarikuningattaren Alexandra Marininan (s. 1957) teoksia julkaistaan yli 20 maassa

-----------------

2) Alexandra Marinina: Seitsemäs uhri

  • Loisto pokkari, 2. painos, 2008; 526 sivua
  • Etukannen kulmissa taitosta, muuten ok kuntoinen pokkari
  • Toimituskulut yksittäin ostettuna 6 euroa pakettina

Anastasia Kamenskaja istuu Naisia epätavallisissa ammateissa -ohjelman suorassa televisiolähetyksessä, kun ruutuun ilmestyy teksti: ”Jos kerran olet niin viisas, selvitä missä kohtaat kuolemasi.” Pian löytyy ensimmäinen ruumis, sitten seuraava. Jokaisen uhrin luo murhaaja on jättänyt arvoituksellisen viestin, aivan kuin ottaakseen mittaa älykkääksi tiedetystä rikoskomisariosta. Pian on ilmiselvää, että seitsemännen uhrin on määrä olla joku Kamenskajan läheisistä – tai hän itse.

hakusanat:

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 83 vrk 18 h 6 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

3 € Sulkeutuu 83 vrk 18 h 6 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.