Kuvaus

100 % aito ja uusi, laput kiinni, Wesc WeAretheSuperlativeConspiracy miesten hupullinen takki, jossa on tyylikkäästi yhdistelty harmaata sekä tumman- ja vaaleamman sinistä kangasta. Mallin nimi on ´cade men´s hooded parka fog´. Katso lisäkuvat takista tekstin jälkeen!

Takissa on edessä vetoketju ja kaksi isoa läpällistä ulkotaskua sekä niiden yläpuolella reilunkokoiset napilliset viistotaskut. Takin helmassa on kiristettävä nyöri stoppareilla,takana helmassa on lyhyt halkio. Takin sisällä on puolivuori (yläosassa). Takin vasempaan sivuun lähelle helmaa on ommeltuna Wescin tumma logolappu, myös hupun ja helman kiristysnyörien stoppareihin on painettuna ´Wesc´ logot, kuten myös nappeihin ja painonappien kantaan on kirjoitettuna Wescin logolauseet. Takin sisällä on omistajan tiedoille tarkoitettu lappu ´weactivist´ otsakkeella. Takin laadukas materiaali on 100% puuvillaa, takki on ´designed in Sweden´, koko on S. Takkiin on myös kiinnitettynä varanappipussi. Hankittu UK:stä, liikkeestä nimeltä TKMaxx, joka myy merkkituotteita alennuksella ja alkuperäisen hintalapun puuttuessa se antaa ns. referenssihinnan, joka on aina varovaisesti asetettu, niin että todellinen ohjehinta on vähintään annetun referenssihinnan mukainen ja oman kokemukseni mukaan sitä usein huomattavasti korkeampikin, lapuissa näkyvä referenssihinta takille on 220 GBP eli n. 255e. Hanki tästä nyt upea Wescin takki, laputkin kiinni joten sopii vaikka arvolahjaksi!

Tarkemmat mitat löytyvät kuvien jälkeisestä mittataulukosta, jossa kaikki mitat on annettu senttimetreinä. Mitat on otettu venyttämättä, huomioi siis vaatteen materiaali sen suhteen, voivatko mitat joustaa. Tämän takin materiaali ei ole joustavaa. Mitat on otettu seuraavilta kohdin (sikäli kuin mitta soveltuu vaatteeseen): leveys kainaloiden alta, leveys hartioilta (hartiasaumasta hartiasaumaan), hihan ulkopituus ja vaatteen kokopituus (joko takaa kauluksen alta helmaan tai hartioilta helmaan). Pyydä tarvittaessa lisämittoja tai lisäkuvia emailitse  (myös jos haluat mahdollisessa yhdistetyssä kuvassa olevat kuvat yksittäisinä, jolloin voit suurentaa ne helpommin). Huom! mikäli haluat lisäkuvia, muistathan kysymyksessäsi kertoa myös email-osoitteesi jonne kuvat  voin toimittaa (enää emme näe toistemme osoitteita Huutonetissä)!

Ostaja maksaa postikulut. Voit ostaa minulta huoletta, sillä annan kaikille tuotteilleni täyden aitoustakuun, saat maksamasi rahat täysimääräisinä takaisin jos tuote ei olisi aito! 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 78 vrk 13 h 26 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

79 € Sulkeutuu 78 vrk 13 h 26 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.