Kuvaus

100 % aito ja uusi, laput kiinni, Lacoste näyttävä musta korukello mustalla nauhalla, kelloa voi käyttää sekä kaulassa että ranteessa. Katso lisäkuvat kellosta tekstin jälkeen (huomioi että kuvissa kellon suojana voi olla edelleen alkuperäisiä suojamuoveja)!
 
Avattavan nauhan ansiosta kelloa voi pitää kauniina kaulakoruna kaulanauha joko yksin- tai kaksinkerroin (nauhan voi pujottaa kellon kehyksessä olevan renkaan läpi myös kaksinkertaisena), katso kuvista alhaalta. Lisäksi nauhan voi myös kietoa moninkertaisena ranteen ympärille ja käyttää sitä näin rannekellona, katso kuvista alhaalta. Erittäin monikäyttöinen ja näyttävä korukello!
 
Pyöreän kellotaulun kehys on väriltään musta ja kellotaulu on taustaltaan valkoinen.  Kellotaulussa on ylhäällä Lacosten tuttu krokotiili –logokuvio. Kellon koko kehyksineen on n. 3 cm x 3 cm. Kellossa on laadukas ´Japan movement´, sen metalliosat ovat ruostumatonta  terästä ja kello on vesitiivis 30 metriin saakka. Kellon mukana tulee myös sen Lacosten logoin varustettu kotelo, jonka sisällä on englanninkieliset käyttöohjeet. Kellon patteri ei välttämättä toimi enää/toimi pitkään, kello on toki toimintakunnossa muutoin, myyn nyt kellon tämän vuoksi todella edullisesti. Hankittu Jenkeistä, lapuissa näkyy alkuperäinen ovh. 195 USD (+ alv eli n. 210 USD). Hanki nyt tästä arvokas merkkikello huippuedulliseen hintaan vaikka lahjaksi!
 
Pyydä tarvittaessa lisämittoja tai lisäkuvia emailitse  (myös jos haluat mahdollisessa yhdistetyssä kuvassa olevat kuvat yksittäisinä, jolloin voit suurentaa ne helpommin). Huom! mikäli haluat lisäkuvia, muistathan kysymyksessäsi kertoa myös email-osoitteesi jonne kuvat  voin toimittaa (enää emme näe toistemme osoitteita Huutonetissä)!
 
Ostaja maksaa postikulut. Voit ostaa minulta huoletta, sillä annan kaikille tuotteilleni täyden aitoustakuun, saat maksamasi rahat täysimääräisinä takaisin jos tuote ei olisi aito! 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 102 vrk 47 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

50 € Sulkeutuu 102 vrk 47 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.