Kuvaus

Alan Loy McGinnis: YSTÄVYYDEN AVAIMET. Käännös: Anna-Liisa Kuusela. Kansi: Osmo Omenamäki. 1982 Kirjapaja (toinen painos). 188-sivuinen nidottu kirja, ehjä ja siisti, jonkun lehden kulma ollut taittuneena, ei merkintöjä.

Ystävyyden avaimet (1980; The Friendship Factor (1979) on hieno, oivaltava kirja ihmisten välisistä suhteista. Meillä jokaisella ovat avaimet omassa taskussamme – kun opimme niitä käyttämään, löydämme rikkaamman elämän. Joillakin ihmisillä on poikkeuksellinen taito luoda syviä, kestäviä ihmissuhteita. Heissä on jokin persoonallisuuden osatekijä, ”ystävyysfaktori”, paljastaa Alan Loy McGinnis kirjassaan. Mutta tuo tärkeä taito voidaan myös oppia. Teos sisältää luvut Viisi keinoa ihmissuhteiden syventämiseksi, Viisi ohjetta ystävyyden lujittamiseksi, Kaksi tapaa suhtautua myönteisesti kielteisiin tunteisiin ja Kun ihmissuhteet rakoilevat.

Alan Loy McGinnis (1933 Friendswood, Texas – 2005 Glendale, Kalifornia) oli yhdysvaltalainen kirjailija ja psykoterapeutti, joka perusti Glendalessa Kaliforniassa Valley Counseling Centerin ja toimi sen johtajana. Hän toimi henkilökohtaisena ja perheiden terapeuttina sekä yritysten konsulttina ja puhui radiossa ja televisiossa. Monissa teoksissaan Alan Loy McGinnis kirjoittaa selkeästi ja havainnollisesti esittäen monia esimerkki-tapauksia. Hänen teoksiaan on käännetty yli 14 kielelle ja myyty eri puolilla maailmaa yli kolme miljoonaa kappaletta, joista yli miljoona kappaletta teosta The Friendship Factor (1979; suom. Ystävyyden avaimet 1980).

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 8 vrk 8 h 8 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4 € Sulkeutuu 8 vrk 8 h 8 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.