Tuote on myyty käyttäjälle sakic hintaan 11 €

Kuvaus

ALAN BOWN Listen LP. Island Records ILPS 9131 Stereo vuodelta 1970. Alkuperäinen ja ensimmäinen englantilainen julkaisu Islandin pink rim saari/palmu etiketillä. Alkuperäinen ei avattava laminoimaton kansi. Kunto Vg+/Ex ( kansi/levy ). Alkuperäinen sanat sisältävä sisäpussi on aikojen saatossa kadonnut tai sitä ei ole välttämättä ollut alkujaankaan.

KUNTO
Laminoimaton kansi on hyvässä kunnossa. Kannessa ei ole teippauksia, ei taittumia, ei omia kirjoituksia, ei tussikorjauksia eikä ratkeamia tai repeämiä. Etu- ja takakannessa on ylä- ja alareunoissa hyvin lievää alkavaa rinkulakulumaa. Etukannen oikeassa yläkulmassa on pieni hintalapunpoistojälki ( katso kuva ). Kannen päädyssä olevat tekstit ovat lähes virheettömät.

Levy on hyvässä kunnossa. Levyssä ei ole naarmuja eikä juurikaan edes hiusjälkeä. Etiketit ovat hyvässä kunnossa, ei omia kirjoituksia eikä merkintöjä. Kuvat kertovat enemmän kuin sanat.

PAINOSTIEDOT
Matriisinumerot, mothers/stampers
Side 1: ILPS 9131 A-1U 1 A
Side 2: ILPS 9131 B-1U 1 P

Kysessa on erittäin aikainen painos/julkaisu, josta kertovat alhaiset mother/stamper merkinnät. Etiketissä myös levyn numeron, vuosiluvun ja Stereo sanojen välissä ei ole väliriviä kuten myöhemmissä julkaisuissa.

MUSIIKKI
Alan Bown oli englantilainen trumpetin soittaja, jonka yhtyeet yhdistelivät jazzia, bluesia, soulia ja rhytm and bluesia. Lopulta tuloksena oli psykedeliaa ja progressiiivista musiikkia.

Postitus edullisinta tapaa käyttäen ja ostaja maksaa ainoastaan todelliset postikulut.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
11 €
Ilmoitus on sulkeutunut 24.3.2024 21:10
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.