Kuvaus

Aivan upeat ja laadukkaat alabasteriset valaisimet. Ullakkolöytö. HARVOIN tarjolla. Nämä ovat käyttämättömät, johdot vielä paketissa, hintalappu kiinni. Olleet aikoinaan Sokos-tavaratalossa myynnissä josta jäljellä Sokos Valoa-merkki. Sen toisella puolella hintalappu jossa markkahinta 110,- kappaleelta. Hintalapussa pyöreä Sokoksen logo joka ollut käytössä vuosina 1979-1985. Pohjassa valmistajan merkintä RAF joka on Ruotsalainen valmistaja. Polttimokantaan sopii E27 LED vakiolamppu.

Valaisinten korkeus polttimokannan yläosaan 26,5 cm, pelkkä alabasteriosa 20 cm. Johdoissa katkaisimet. Painavat valaisimet, yhteensä noin 4,5 kg

Hinta parille. Tästä upea pari vaikka yöpöydälle. Kunnoksi uudenveroinen. Valaisimet on testattu toimiviksi. Säilytetty lämpimässä ja kuivassa. Toimivuustakuu annetaan.

Valaisimiin sopii parhaiten polttimon päälle painettava varjostinmalli. Yksi vaihtoehto esim tästä

Lsiätty 19.3.2024: Ostaja saa valaisinten mukana niihin sopivat hyväkuntoiset, mutta käytössä olleet kankaiset varjostimet, kuvassa.

Huom! Valaimisissa on maadoittamaton pistoke, joka ei käy maadoitettuihin pistorasioihin. Johdotuksen voi vaihdattaa sähköliikkeessä.

Alabasteri on mineraali, calciitti-kiveä, jota käytetty vuosisatoja astioihin ja koriste-esineisiin. Nimi alabaster juontaa juurensa Egyptiläiseen kaupunkiin. Lisätietoa wikistä.

Vastaavia ei ole enää juurikaan saatavila.

 

Katso myös muut myyntikohteeni: Samaan lähetykseen ilman lähetyskuluja toinen myyntikohde. Kiitos mielenkiinnostasi.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 25 vrk 1 h 33 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

84 € Sulkeutuu 25 vrk 1 h 33 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.