Kuvaus

Purjehdusaiheinen akvarelli vuodelta 1900 kullatuissa kehyksissä.

Voi olla kalastusaihekin. Tutki tarkemmin.

Ikää siis jo yli 120 vuotta.

Joko merellä tai sitten järvellä purjevene.

Erittäin hyväkuntoinen!

Ei tahraa eikä muutakaan huomautettavaa teoksessa. Kehyksissä normaalia kulumaa, mutta vaikutelma siisti ja hyvä.

Mielestäni tuntenut tradition. Varjostus meressä kertoo tästä. Muutenkin asetelma aika hyvä. Kuin perhonen lähdössä lentoon.

Kullatut kehykset, mistä merkinnät takana.

Takana oikein leimat kultauksesta: ”Vergolder”. Kyllä kai pelkä kehyksetkin on tämän arvoiset. Antiikkihuutokaupassa parin sadan lähtöhinnalla myyvät pelkkiä kullattuja kehyksiä.

Kultauspaikka Libau eli Liepaja Latviassa, vaikka teksti saksaksi, mutta ei tunnu uskottavalta, että itse teos sieltä. Maisemat aivan erilaiset. Ehkä ennemminkin Sveitsin Genevajärvi tai Italian järvet tulevat mieleen. Genevajärvellä tällaisia purjeita näkyi. Myös maaston polveilu sellainen, ettei oikein sovi toisaalta Latviaan eikä Hollantiinkaan, mikä maalaustyylistä tulisi mieleen. Takana myös tekstiä kielellä, joka ei Latvia

Annettu myöhemmin lahjana 50-vuotispäivillä eteenpäin, mistä myöskin merkinnät takana.

Mahdollisesti signeeraus takana alhaalla, en saa selvää. Katso kuvat.

Vuosiluku 1900 kuitenkin selvä.

Kultaus mahdollisesti 1906?

Tämä teksti alhaalla on niin epäselvä koko teksti etten saa siitä selvää, vaikka olen käynyt vanhojen käsialojen kurssinkin. Jos joku saa selvää, niin kommentit tervetulleita.

Kaikki alkuperäistä lasia myöten.

Hollantilainen tulee mieleen. Tällaisiahan ne tekivät, tuntemattomat mestarit.

Koko noin 18,5 x 16 cm.

Jotain kiinnostavaa tässä on.

Mahdolista, että joku ihan tunnettukin maalari, kun nähty niin arvokkaana, että kullattu kehykset ja annettu oikein lahjaksi 50-vuotispäivillä eteenpäin.

Huutopakettina 6,85. Postikulut ostajalle. Tai sitten nouto.

Hoidan oman osuuteni ehdottoman luotettavasti. Ks. tarvittaessa yli 900 positiivista palautettani, mutta postin toiminnasta en voi ottaa vastuuta eli siinä riski ostajalla. Pakkaan kyllä huolellisesti.

Huomaa, että huutaessasi hyväksyt mahdolliset puutteet, jotka olen pyrkinyt listaamaan tässä mahdollisimman huolellisesti ja totuudenmukaisesti pettymysten välttämiseksi.

Tavara on mahdollisesti jopa yli 120 vuotta vanhaa, ei uutta, mutta hyväkuntoinen tämä on.

Katso muutkin kohteeni. Myynnissä muutakin kuvataidetta ja vanhan ajan hohtoa, meriaihettakin!

Kuvataide on hyvä keräilykohde. Hyvä arvonsäilyttäjä näin epävarmoina aikoina varsinkin. Akvarellit ovat helppo säilytettävä verrattuna öljyvärimaalauksiin ja veistoksiin. Monet sijoitusasiantuntijat suosittelevat taidetta sijoituksena. Aika hyviä hintoja maksavat näistä purjehdus/kalastusaiheisista ulkomailla, kullatuissa kehyksissä varsinkin.  Jos näitä on jo 120 vuotta myyty, niin luulisi arvoa olevan edelleen, tulevaisuudessakin. Pääsee helposti ja pienellä pääomalla alkuun taidekeräilijänä ja samalla nauttimaan taiteesta. Etsi omat suosikkisi.

Hakusanoja: Akvarelli, vesiväri, vesivärityö, maalaus, vesivärimaalaus, 1900, kullattu, kultaus, meriantiikki, laiva, höyrylaiva, meriaihe, meri, merimies, veneily, vene, purje, purjevene, purjelaiva, purjehdus, purjehtiminen,  kalastaja, kalastaja-alus, kalastus, kalastusvene, nautika, nautica, ankkuri, sisustus, laivat, höyrylaivat, Latvia, latvilaainen, Saksa, saksalainen, Hollanti, hollantilainen, Alankomaat, alankomaalainen, antiikki, koti keräily, vintage, kullattu, kultaus, vergolder.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 94 vrk 13 h 57 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

125 € Sulkeutuu 94 vrk 13 h 57 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.