Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Omakotitalosta kerrostalohuoneistoon muuton takia myydään kuvan "muuripata" - tiettävästi sitä on vuosikymmeniä sitten käytetty vaatteiden pesussa, mutta sen jälkeen - ainakin jo 40 vuotta - se on ollut pihalla suurikokoisena kukkien kasvualustana, säiden armoilla.

Padan ulkomitat ovat: Halkaisija 80cm, ja korkeutta (jalkoineen) 60cm. Padalla on painoa kaikkiaan muutama kymmenen kiloa - sen paino ei ole tiedossa, mutta varmasti moni tavara täällä HUUTO.NET:ssä on kilohinnaltaan paljon kalliimpikin... ;-)

Padan ulkokuori on terästä. Pohja on ruostunut puhki jossain vaiheessa - mutta padan ollessa normaalissa asennossansa sitä ei edes voi nähdä. Pohjan puhki ruostuminen on tapahtunut ilmeisesti siksi, kun ruukun jalat olivat pihan multaan "uponneena" jokusen vuoden ajan jolloin padan pohja "lepäsi" mullan päällä - siksi mullan kosteus on päässyt ruostuttamaan pohjan puhki. 

Padan sisäpinta on luullakseni sinkkiä. Sisempi osa on irrallaan oleva - sen pois paikaltaan nostaminen estyy kuitenkin yhdessä kuvista näkyvän ison vesihanan takia, joka kait pitäisi kääntää ensin kierteillä pois paikaltaan, jos sen sisemmän osan jostain syystä haluaisi nostaa metallisen osan sisältä pois. Sisempi osa on ehjä.

Padan vesihana on tällä hetkellä auki-asennossa, joten jos se olisi pihalla, niin padan sisälle ei pääse kertymään merkittävää määrää sadevettä, kun liika vesi valuu hanasta pois. Vesihana ei ilmeisesti toimi - tai ehkä toimisikin, jos sen putsaisi mullasta vapaaksi ja öljyäisi tmv.

Onko kyseinen pata jo tulevana kesänä pihassasi huomion keskipisteenä - ehkä ajan patinaa sisältäen ruosteisena, tai - jos haluat nähdä "vähän" vaivaa padan ehostamiseksi, niin - teräsharjalla ruosteen poistamalla ja teräksisen osan maalaamalla siitä voi tulla upea ja ehkä värikäskin katseenvangitsija... 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
40 €
Ilmoitus on sulkeutunut 29.4.2024 22:00
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.