Kuvaus

AGNETHA FÄLTSKOG (s. 1950, Jönköping) tunnetaan parhaiten yhtenä Abba-yhtyeen jäsenistä. Yhtyeuran lisäksi hänellä on ollut menestyksekäs sooloura. Agnetha lauloi Anni-Frid Lyngstadin ohella ja kanssa suurimman osan Abban hiteistä.

Agnethan lähes kokonaan soolona laulamia tunnetuimpia ABBA-hittejä ovat muun muassa "The Winner Takes It All", "Chiquitita", "SOS", "Gimme, Gimme, Gimme (a Man after Midnight)", "One Of Us" ja "Thank You for the Music".

Uusi comeback-albumi MY COLOURING BOOK ilmestyi maaliskuussa 2004. Levy nousi mm. Ruotsin ykköseksi ja Saksassakin kuutoseksi. Agnetha levytti sille oman nuoruutensa kappaleita. Ensimmäisenä singlenä kuultiin Cilla Blackin If I Thought You'd Ever Change Your Mind, josta tuli hitti myös Suomessa.

Levyssä on käytön jälkiä, mutta se toimii hyvin.  Kun ostosumma näkyy tililläni, panen heti levyn postiin, postimaksu Suomeen helposti-kuoressa 3,2 e. (International delivery available to Europe, postal charge 5 euros). Myös nouto mahdollinen. Otan pian yhteyttä, kun kaupankäynti on päättynyt. Koetetaan hoitaa maksut 7 päivän sisällä kohteen sulkeutumisesta.

Kannattaa huutaa useampia kohteita. Samalla 3,2 euron maksulla kulkee 2 cd-levyä tai 3 normaalipaksuista cd-singleä tai 2 kasettia. Muistetaan myös palautteet puolin ja toisin:

KAPPALELISTA:

"My Colouring Book"

"When You Walk in the Room"

"If I Thought You'd Ever Change Your Mind"

"Sealed With A Kiss"

"Love Me with All Your Heart"

"Fly Me To The Moon"

"Past, Present and Future"

"A Fool Am I"

"I Can't Reach Your Heart"

"Sometimes When I'm Dreaming"

"The End Of The World"

"Remember Me"

"What Now My Love"

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 7 vrk 14 h 42 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

3 € Sulkeutuu 7 vrk 14 h 42 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.