Kuvaus

Adobe Dreamweaver CS5 11.0 PC on laadukas ja virallinen lisenssituote, joka tarjoaa käyttäjälleen lukuisia edistyksellisiä ominaisuuksia ja työkaluja verkkosivustojen suunnitteluun ja koodaukseen. Tämä versio on tarkoitettu Windows-käyttöjärjestelmille.

Dreamweaver CS5 sisältää monia päivitettyjä ja parannettuja ominaisuuksia verrattuna aiempiin versioihin. Ohjelmisto tarjoaa käyttäjälleen helppokäyttöisen käyttöliittymän, joka mahdollistaa entistä nopeamman ja tehokkaamman työskentelyn. Sen intuitiivinen käyttöliittymä tekee verkkosivujen suunnittelusta ja julkaisemisesta vaivatonta.

Tärkein hyöty Dreamweaver CS5:stä on sen laaja valikoima työkaluja ja ominaisuuksia, jotka mahdollistavat verkkosivustojen luomisen ja muokkaamisen ammattimaisella tasolla. Sen mukana tuleva koodieditori antaa käyttäjälle täyden hallinnan verkkosivustojen HTML-, CSS- ja JavaScript-koodin muokkaamisessa, mikä mahdollistaa tarkat säädöt ja muutokset.

Dreamweaver CS5:ssä on myös integroituna erittäin kätevä WYSIWYG-editori (What You See Is What You Get), joka mahdollistaa verkkosivun suunnittelun reaaliaikaisesti. Käyttäjälle tarjotaan monipuoliset vaihtoehdot ja mallipohjat, joiden avulla voidaan luoda ammattilaisen näköisiä ja toimivia verkkosivuja.

Lisäksi Dreamweaver CS5 sisältää CSS-luokan visualisoinnin, mikä helpottaa CSS-tyylien muokkaamista ja lisäämistä verkkosivuihin. Ohjelmistossa on myös jQuery Mobile -integrointi, mikä mahdollistaa responsiivisten ja mobiilioptimoitujen verkkosivustojen suunnittelun ja kehittämisen.

Tämän lisenssituotteen arvo käyttäjälleen on merkittävä, koska se tarjoaa ammattitason työkalut verkkosivujen suunnitteluun ja koodaukseen. Sen avulla käyttäjä voi luoda vaikuttavia ja toimivia verkkosivustoja ilman suurta ponnistusta. Lisäksi ohjelmisto on saanut suuren suosion ammattilaisten ja harrastajien keskuudessa ympäri maailmaa, mikä lisää sen uskottavuutta ja arvoa.

Hinta-laatusuhteeltaan tämä lisenssi on erittäin kilpailukykyinen. Vaikka kyseessä ei ole aivan uusin versio, tämä ei tarkoita sitä, että sen ominaisuudet tai laadukkuus olisivat huonompia. Päinvastoin, tämä lisenssituote tarjoaa kaikki tarvittavat työkalut ja ominaisuudet, jotka tyydyttävät suurimman osan käyttäjien tarpeista. Hintaan nähden tämä tekee siitä erinomaisen valinnan niille, jotka etsivät korkealaatuista ohjelmistoa budjettiystävälliseen hintaan.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Adobe Dreamweaver CS5 11.0 PC -lisenssi on laadukas ja lisensoitu ohjelmisto, joka tarjoaa käyttäjälleen vakuuttavia ominaisuuksia ja työkaluja verkkosivustojen suunnitteluun ja koodaukseen. Sen hinta-laatusuhde on erinomainen, ja se on mainio valinta niille, jotka etsivät korkealaatuista ohjelmistoa edulliseen hintaan.

Miksi tilata meiltä? Saat:
* Nopean toimituksen sähköpostiin (yleensä muutamasta minuutista muutamaan tuntiin)
* Rehellisen ja luotettavan palvelun
* Lisenssin toimivuustakuun ja korkean laadun
* Tarvittavan käyttöönottotuen, kysy rohkeasti, jos tarvitset opastusta!

Tarvitsetko lisätietoja?
* Lähetä yksityisviestiä
* Kysy lisätietoja ilmoituksen kysymysosiosta

Haluamme sinun olevan tyytyväinen ostokokemukseesi!
* Tarjoamme aina parasta hintaa (jos löydät edullisempaa, lähetä meille linkki, niin tarkistetaan hinta!)
* Tarvittaessa myös nopea ja ammattitaitoinen käyttöönotto- ja käyttäjätuki
* Tuotteet ovat testattuja ja hyväksi todettuja
* Jos kohtaat haasteita tuotteen kanssa, olemme aina valmiita auttamaan sinua ratkaisemaan ne nopeasti ja tehokkaasti!

Tilaamalla nyt voit olla varma, että saat tuotteen, joka vastaa odotuksiasi ja tarpeitasi!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 2 vrk 15 h 15 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.