Kuvaus

Tuotteen ADATA HD720 ulkoinen kovalevy 2000 Gt Musta Sininen kuvaus


ADATA HD720 ulkoinen kovalevy 2000 GB Musta Sininen

Ylivertainen suojaus
ADATA HD720 ulkoinen kovalevy tarjoaa tehokasta suojaa tärkeille tiedostoillesi. Sen kestävä rakenne ja IP68-luokitus takaavat veden- ja pölynkestävyyden. Lisäksi se kestää iskuja ja tärinää, joten voit olla huoletta jokapäiväisessä käytössä.

Valtava tallennustila
Tämä ulkoinen kovalevy tarjoaa 2000 GB tallennustilaa, joten sinun ei tarvitse huolehtia tilan loppumisesta. Voit tallentaa valokuvat, videot, musiikin ja muut tiedostot helposti ja kätevästi yhdelle laitteelle.

Nopea tiedonsiirto
HD720-levyssä on SuperSpeed USB 3.0 -liitäntä, joka mahdollistaa nopean tiedonsiirron. Voit siirtää suuria tiedostoja nopeasti ja tehokkaasti. Lisäksi se on taaksepäin yhteensopiva USB 2.0:n kanssa.

Tyylikäs ja käytännöllinen muotoilu
Musta ja sininen värimaailma tekee tästä ulkoisesta kovalevystä tyylikkään ja silmiä miellyttävän. Sen kompakti koko mahdollistaa helpon kantamisen mukana ja se sopii täydellisesti niin työpöydälle, matkalle kuin koteihinkin.

Helppo ja kätevä käyttö
ADATA HD720 ulkoisessa kovalevyssä on Plug and Play -toiminto, joten voit kytkeä sen tietokoneeseen tai kannettavaan tietokoneeseen välittömästi ilman tarvetta asentaa ohjaimia. Se on yhteensopiva sekä Windows- että Mac-käyttöjärjest

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 67 vrk 16 h 9 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.