Kuvaus

Tuotteen ADATA AHD650-2TU31-CRD external hard drive 2000 GB Blue kuvaus


ADATA AHD650-2TU31-CRD ulkoinen kovalevy 2000 GB sininen

Unohda huolenaiheet tiedostojen tallentamisesta ja säilyttämisestä ADATA AHD650-2TU31-CRD ulkoisella kovalevyllä. Tämä tehokas ja luotettava kovalevy tarjoaa sinulle valtavan tallennuskapasiteetin ja suojan tiedoillesi.

Tämä ulkoinen kovalevy tarjoaa uskomattoman 2000 GB tallennustilaa, joka riittää helposti suuriin tiedostomääriin, kuten valokuviin, videoihin ja musiikkiin. Sinun ei tarvitse enää huolehtia tilan loppumisesta tai tiedostojen poistamisesta.

ADATA AHD650-2TU31-CRD kovalevy on suunniteltu kestämään ja suojaamaan tiedostojasi. Sen kestävä rakenne ja iskunkestävä muotoilu varmistavat, että tiedostosi pysyvät turvassa kaikissa olosuhteissa. Olitpa sitten matkalla tai työskentelet vaativissa ympäristöissä, tämä ulkoinen kovalevy kestää haasteet.

Kovalevyn nopea USB 3.1 -liitäntä mahdollistaa nopean tiedonsiirron ja varmuuskopioiden tekemisen. Voit siirtää suuria tiedostoja nopeasti ja tehokkaasti. Lisäksi tämä kovalevy on yhteensopiva sekä Windows- että Mac-käyttöjärjestelmien kanssa, joten voit käyttää sitä helposti eri laitteiden välillä.

ADATA AHD650-2TU31-CRD ulkoinen kovalevy on täydellinen valinta niille, jotka tarvitsevat luotettavan, kestävän ja tilavan tallennusvaihtoehdon. Anna itsellesi rauha mielessäsi tietäen, että tiedostosi ovat turvassa ja saatavana aina kun tarvitset niitä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 38 vrk 16 h 12 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.