Kuvaus

Tuotteen Activejet COMBO 12 pistorasia 1 5m musta kuvaus


Activejet COMBO 12 pistorasian jatkojohto 1,5 m musta

Tarvitsetko lisää pistorasioita kodissasi tai työpaikallasi? Activejet COMBO 12 pistorasian jatkojohto on täydellinen ratkaisu! Tämä musta jatkojohto sisältää 12 pistorasiaa, joten voit liittää useita laitteita yhtäaikaisesti.

Kestävä ja luotettava

Tämä jatkojohto on valmistettu kestävästä materiaalista ja suunniteltu kestämään pitkäaikaista käyttöä. Voit luottaa siihen, että se toimii luotettavasti ja turvallisesti.

Pituus 1,5 metriä

Jatkojohdon pituus on 1,5 metriä, joten voit sijoittaa sen helposti haluamaasi paikkaan vaikka pistorasia olisikin kaukana. Ei enää tarvetta jatkuvasti vaihtaa laitteiden paikkaa tai käyttää pitkiä jatkojohtoja.

Suojattu ylijännitteiltä

Tämä jatkojohto on varustettu ylijännitesuojalla, mikä tarkoittaa että se suojaa laitteitasi sähköpiikkien aiheuttamilta vahingoilta. Voit siis olla huoletta ja luottaa siihen, että laitteesi ovat turvassa.

Käytännöllinen ja monipuolinen

Activejet COMBO 12 pistorasian jatkojohto on erittäin käytännöllinen ja monipuolinen. Sen avulla voit liittää samanaikaisesti useita erilaisia laitteita, kuten tietokoneen, tulostimen, televisioon, pelikonsolin ja paljon muuta. Lisäksi sen musta väri sopii hyvin erilaisiin sisustustyyleihin.

Helppo käyttää

Tämä jat

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 52 vrk 9 h 23 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.