Kuvaus

Tuotteen Activejet AJE-BLANKA 3PP kattovalaisin kuvaus


Activejet AJE-BLANKA 3PP kattovalaisin

Uusi ja tyylikäs Activejet AJE-BLANKA 3PP kattovalaisin on täydellinen valinta kotiisi tai toimistollesi. Tämä laadukas valaisin yhdistää modernin muotoilun ja tehokkaan valaisun, tarjoten sinulle miellyttävän valaistuksen tilassa kuin tilassa.

Tämä kattovalaisin on varustettu kolmella tehokkaalla LED-lampulla, jotka tuottavat kirkkaan valon ilman suurta energiankulutusta. Voit säätää valon voimakkuutta helposti valaisimen mukana toimitettavan himmentimen avulla, joten voit luoda juuri haluamasi tunnelman.

Activejet AJE-BLANKA 3PP kattovalaisin on helppo asentaa ja se sopii täydellisesti erilaisiin sisustustyyleihin. Valaisimen tyylikäs musta ja harmaa väri tekee siitä sopivan sekä moderneihin että perinteisempiin sisustuksiin. Voit käyttää tätä valaisinta olohuoneessa, makuuhuoneessa, keittiössä tai missä tahansa muussa tilassa, jossa kaipaat kaunista ja toimivaa valaistusta.

Tämä Activejet AJE-BLANKA 3PP kattovalaisin on myös erittäin kestävä ja pitkäikäinen valinta. Sen laadukas rakenne ja materiaalit takaavat, että valaisin kestää käyttöä pitkään ja säilyttää alkuperäisen ulkonäkönsä. Voit siis nauttia kauniista ja valoisasta tilasta pitkään ilman huolta valaisimen huolto- tai vaihtotarpeista.

Tilaa Activejet AJE-BLANKA 3PP kattovalaisin jo tänään ja valaise kotisi tai toimistosi upeasti. Tämä valaisin tarjoaa sekä tunnelmallista valaistusta että energiatehokkuutta, joten voit nauttia valosta ja säästää samalla ympäristöä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 52 vrk 1 h 10 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.