Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

3xdvd leffa

El Dorado 
El Dorado on toiminnantäytteinen seikkailuklassikko. Sen sankarit taistelevat kunniasta ja rikkauksista ympäristössä, jossa pienikin harha-askel voi maksaa heidän henkensä.

Huimapäinen arkeologi Jack Wilder metsästää inkojen legendaarista kultaista kaupunkia, El Doradoa. Hän on vakuuttunut siitä, että kaupunki on olemassa. Kun hänen ystävänsä saa surmansa räjähdyksessä, perii Jack mystisen arvoesineen, joka johtaa hänet huimaan seikkailuun Etelä-Amerikan viidakoihin. Häikäilemätön aarteenetsijä apunaan hän lähestyy Auringon temppeliä - hengenvaarallista paikkaa, joka kätkee El Doradoon johtavan portin salaisuuden. Löytääkö Jack avaimen, ennen kuin paikka vaatii hänenkin henkensä?

Legend of the Fist 
Shanghai on 1920-luvulla kovan paineen alla Japanilaisten valloittajien että Mafian taholta. Naamioitu kostaja hyökkää vihollisten kimppuu öisin, eikä kukaan tiedä hänen todellista syytään kostoon.

Burma Conspiracy 
Miljardööri ja seikkailija Largo Winch haluaa myydä 50 miljardin arvoisen liikeimperiuminsa ja perustaa hyväntekeväisyysjärjestön. Miehen suunnitelmat sotkee kuitenkin häikäilemätön syyttäjä, joka syyttää häntä rikoksista ihmiskuntaa vastaan. 
Kumotakseen salaperäisen venäläisen oligarkin esittämät syytökset Largo Winch joutuu palaamaan pitkälle menneisyyteen ja matkustamaan paikkaan, josta kaikki alkoi - Burman viidakkoon. The Burma Conspiracy on jännittävä trilleri maailmanlaajuisesta salaliitosta, kostosta sekä hyvän ja pahan välisestä kamppailusta.
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


3 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 5.5.2024 12:11
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.