Kuvaus

 70 - luvun Japanin sisämarkkinoille suunnattu malli (JDM),(tämä yksilö -74) erittäin siistikuntoinen CITIZEN Cosmotron sarjan edustaja .

Mielenkiintoinen yhdistelmä,ns elektro-mekaaninen koneisto ,jossa siis liipotin ja spiraalijousi,mutta on transistori ohjattu.
Hyväkäyntinen kello ja käy tarkasti,tasaisesti käyvä koneisto,taajuus 36000/h.

Toimintatapa kuitenkin hieman erillainen verrattuna täysin mekaanisiin,joten vaikka lyöntitaajuus on tuo 36000 a/h,näennaisesti sekuntiviisari siirtyy noin 5 kertaa sekunnin aikana.

Halkaisija kellossa noin 39 mm,päiväys kanjin lisäksi myös englanniksi. Taulu upea metaalihohto joka taittaa värejä kulmasta riippuen.Lasi erinomaisessa kunnossa oleva cut glass.
Ranneke on myös alkuperäinen Cosmotron ja sekin hyvässä kunnossa,tämäkin kello on lähes NOS kuntoinen,kuten kuvista voi nähdä.

Näitä kelloja voi olla jo hyvin vaikea löytää tämän kuntoisena. Kunto on paljon parempi kuin hyvä.

Näissä kelloissa on erikoinen päivys/päivämäärä asetus,eli kun kellon kääntää klo 12 ylöspäin,
siis 90 asteen kulmassa vaakatasoon nähden,voidaan siirtää päivämäärää yhden kerran nuppia painamalla,kun se on 90 asteen kulmassaklo 6 ylöspäin
viikonpäivä,yhden kerran,kellon heilauttamisen jälkeen voi samat asiat tehdä uudestaan,kellossa on eräänlainen siirtohaarukka joka toimii erilaila eri asennoissa.

Postikulut pakettina 6,90

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 7 h 40 min 29 s
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

270 € Sulkeutuu 7 h 40 min 29 s

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.