Kuvaus

Aktivismin, anarkismin, vastatiedon ja politiikan dokumentteja. Kaikki hyvässä kunnossa, hyvin pientä pintanaarmua jossain, Yhdestoista hetki on kiekoltaan suttuinen, sormenjälkiä ja höyrykin vaikuttanut, mutta toimii silti. Kannet kauttaaltaan hyvät.

 

1. Yhdestoista hetki. The 11th Hour. Leonardo di Caprion juontama elokuva ekologisista ja ilmastollisista haasteista maapallolle. Suomalaiset tekstit.

2. The Great Global Warming Swindle. Martin Durkinin dokumentti suuresta ilmastonmuutoshuijauksesta. Vastadokumentti edellisellä ja Al Gorelle. Kieli englanti, ei tekstejä.

3. Darfur nyt. Näyttelijä Don Cheadlen vetämä riipaiseva dokumentti Darfurin katastrofista. suomenkieliset tekstit

4. Le Monde selon Bush. William Karelin dokumentti "maailmasta George W. Bushin" mukaan. Ankara kritiikki. Ranskalainen dokumentti ja kieli samaa. Englantiakin kuuluu

5. Journey's with Bush. Elokuva Bushin vaalikampanjasta. Yllättävän sympaatinen kuva ollakseen demokraattijohtaja Nancy Pelosin tyttären Alexandra Pelosin tekemä. Bush vaikuttaa jopa sympaattiselta. Kieli englanti, ei tekstejä.

6. The War on Democracy. Legendaarisen vasemmistoaktivistitoimittajan John Pilgerin klassikkodkumentti Yhdysvaltain sodista maailmaa ja demokratiaa vastaan. Kieli englanti.

7. John Webster: Katastrofin aineksia. Tarina erään perheen kamppailusta öljyriippuvuutta ja ilmastonmuutosta vastaan. Suomenkielinen.
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 68 vrk 8 h 16 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

25 € Sulkeutuu 68 vrk 8 h 16 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.