Kuvaus

Kuvanmukaiset, hyvässä iskussa olevat dvd boxit SERRANON PERHE / Espanjan kielen ystäville.

Osa boxeista kerran katsottu läpi ja osa on vielä uusia, tehtaanmuoveissa.

6 kpl SERRANON PERHE DVD boxeja (Osa uusia)

Dvd boxit ovat seuraavat:

KAUSI 1:

Sisältää jaksot:

1 Hynttyyt yhteen - Diego menee naimisiin nuoruuden rakkautensa Lucian kanssa, ja Lucia tyttärineen muuttaa Serranojen miesvaltaiseen talouteen. Räväkän uusperheen hakiessa muotoaan, törmäyksiltä ei voida välttyä ja niistä saa jokainen osansa. Kaaoksen keskellä Eva pakenee Barcelonaan, Santiago on mustasukkainen Lucialle ja Guillen maine on vaarassa.

2 Täydellinen isä - Diego ja Lucia huomaavat koululla käydessään, että heillä on varsin erilaiset kasvatusperiaatteet. Diego päättää ottaa kerralla onkeensa ja koittaa viettää enemmän laatuaikaa lastensa kanssa. Lucia stressaantuu Evan poikaystävän vierailusta.

3 Jäähän meille aina Pariisi - Eva hautoo kostoa Marcosille ja Carmen hyppii Diegon varpaille. Lucian ex-mies joutuu perumaan tytöilleen lupaaman lomamatkan, jolloin Diego ajattelemattomuuksissaan menee lupamaan Pariisin matkan koko perheelle.

4 Urheilusankari - Santa Justan jalkapallojoukkueen puheenjohtajan pesti aukeaa. Santiago haaveilee puheenjohtajan pallista, mutta hän ei ole ainoa.. Lucia pelkää olevansa raskaana. Eva auttaa Marcosia ja saa palkkioksi porttikiellon poikaystävänsä luo.

5 Katkera kalkki - Lucia koittaa tutustua poikapuoliinsa, Diegon kuntoillessa pakonomaisesti. Raúl saa käsiinsä Evan päiväkirjan ja alkaa käyttää sitä salaisena aseenaan Evan viettelemisessä.

6 Lahjaruletti - Guille ja Teté kilpailevat luokanedustajan tittelistä, keinoja kaihtamatta. Lucia saa takaisin kauan sitten kadottamansa korun ja olettaa Diegon olevan mieluisan yllätyksen takana.

7 Muistiko pettää? - Marcos haaveilee muusikon urasta. Santiago etsii rakkautta lehti-ilmoituksella. Diego koittaa olla romanttinen huonolla menestyksellä.

8 Mustasukkaisuutta Diego luulee menettäneensä vaimonsa sydämen kollegalleen ja päättää voittaa sen takaisin! Santiago pyytää Marcosilta rahoitusneuvoja. Teté leikkii amoria.

9 Älykkyys testissä - Guille saa uskoteltua perheelleen olevansa huippuälykäs. Neron kulissien ylläpito ei kuitenkaan ole helppo rasti. Santiago opettelee englantia uusien asiakkaiden toivossa.

10 Paremmissa piireissä - Teté haluaa Ricky Martinin konserttiin, mutta Lucia ei pidä ideasta. Koko Serranon perhe kutsutaan Lucian ex-miehen palkitsemistilaisuuteen, johon on saapumassa myös Espanjan kuningas!

11 Väärä hälyty - Sebastián-niminen haamu vainoaa Guillea ja Tetéä. Diego kärsii sappikivistä ja päättää pahimmasta selvittyään alkaa nauttimaan elämästä oikein toden teolla. Diegon, Santiagon ja Fitin tie vie Mogambo nightclubiin.

12 Parempi katsoa kuin katua - Fiti menee lankaan ja päätyy ostamaan lomaosakkeen, eikä Candela ilahdu uutisesta. Lucia saa salaisen ihailijan. Eva ja Raúl saavat Marcosin salaisuuden selville.

13 Hyvät neuvot kalliita - Joan Manuel saapuu Madridiin osallistuakseen paikallisen radion kilpailuun. Marcosin tunteet Evaa kohtaan paljastuvat Diegolle. Fiti ja Candela korjaavat avioliittoaan.

- - - - -

KAUSI 3 vol. 1:

Sisältää jaksot:

1 Salaiset fantasiat - Diego keksii olevansa liian varautunut ja alkaa vaalia alastomuutta. Eva ja Teté yrittävät molemmat kiinnittää ihastuksiensa huomiota. Candela epäilee Fitiä toisen naisen liehittelystä.

2 Miehet rautaa - Guille havittelee jengin johtajuutta. Diego, Santiago ja Fiti haastavat pojat keilauskilpailuun, aikeenaan todistaa, ettei heidän kuntonsa ole rapistunut vuosien myötä..

3 Teatteri-ilta - Lucía innostuu jälleen näyttelemisestä, aiheuttaen Diegolle mustasukkaisuuden puuskan. Lapset selvittävät viemärissä asuvan Elvira-haamun mysteeriä.

4 Elävä malli - Lucían taiteilijaystävä haluaisi maalata Evasta alastonkuvan. Santiago lupaa Guillelle mopon, mikäli tämän onnistuu korottaa arvosanojaan. Candela haaveilee kiinalaisesta adoptiolapsesta.

5 Reikä taskussa? - Santiagon purukalusto olisi kipeästi hammaslääkärikäynnin tarpeessa, mutta tuttuun tapaansa mies yrittää säästää tässäkin.. Diego ja Fiti epäilevät Santiagon sekaantuneen laittomuuksiin.

6 Melkein pyhä mies - Santiago selviää naarmuitta suuresta onnettomuudesta ja on varma, että itse Jumala pelasti hänet. Kiitollisuudessaan ja uuden uskonsa hurmiossa, hän päättää lähteä Afrikkaan lähetyssaarnaajaksi.

7 Nakkisota- Fiti, Diego ja Santiago saavat kuuman bisnesidean, joka viilentää miesten välit jäätäviksi. Teté traumatisoituu pierusta. Raúlin paketin postitus Evalle ei suju suunnitellusti.

8 Kärpäsestä härkänen - Diegon vauvakuume aiheuttaa toraa pariskunnalle ja samassa rytäkässä Fiti ja Candelakin päätyvät napit vastakkain. Raúl ja África yrittävät järjestää ystävilleen romanttisen illan.

9 Särkynyt sydän - Marcos ja Eva kertovat Diegolle suhteestaan. Uutisesta järkyttynyt Diego löytää talosta vielä raskaustestin ja päätyy sairaalaan sydänkohtauksen vuoksi.

10 Rahareikä- Arpaonni suosii Fitiä ja tämä joutuu vaikean valinnan eteen - urheiluauto vai perhe? Diego pohtii omaa kuolevaisuuttaan sydänkohtauksen jäljiltä.

11 Paha pulma - Lucía auttaa Fiti valitsemaan hääpäivälahjaa  jne....

jne...

- - - - -

KAUSI 3 vol. 2:

Sisältää jaksot:

13 Oikea uros - Candela asentaa kouluun turvakamerat ilkivallan takia, mutta nauhalle päätyykin jotain ihan muuta.. Eva palaa kotiin ja Marcos pakenee mummolaan.

14 Kova kilpailu - Taverna saa kilpailijan, joka meinaa ajaa Serranot ahtaalle. Lucía ja Candela päättävät puuttua asiaan ja ovat valmiita jopa lyömään vetoa lopputuloksesta.

15 Hengenlähtö lähellä - Guille yrittää keplotella itsensä pois tavernan siivousvuorosta ja päättää tehdä itsestään ilmoituksen lastensuojeluun. Diego ja Santiago epäilevät Fitin saaneen Ebola-tartunnan.

16 Kaunis kiusaus - Fiti suututtaa Candelan uudella keksinnöllään. Guillen ja Tetén luokkaretkellä nuorten hormonit eivät ole ainoat jotka hyrräävät..

17 Syntymäpäiväyllätys - Teté joutuu kotiarestiin ja eroon Richistä. Evan on tehtävä valintansa - jäädäkö vai muuttaako? Santiago ja Fiti palkkaavat stripparin.

18 Vieraita avaruudesta - Fiti näkee avaruusolentoja, jotka ennustavat maailmanloppua. Santiago tekee tunnustuksen. Tivolin ammuntakilpailu kuumentaa tunteita.

19 Kotikonsteja - Diego ja Lucía päättävät hankkia lapsen. Raskausuutisia ei kuitenkaan kuulu, joten Diego menee hedelmällisyystestiin ja alamaissaan pyytää Fitiä luovuttajaksi. Naiset päättävät jekuttaa miehiä.

jne....

- - - - -

KAUSI 4 vol. 2:

Sisältää jaksot:

14 Tilit tasan - Tetén ottaa lävistyksen saadakseen Humberton huomion. Eva illastaa verotarkastajan kanssa näpäyttääkseen Marcosia. Santi ja Fiti lähtevät kurssille.

15 Lahja- Marcos ostaa Evalle vuosipäivän kunniaksi chinchillan. Serranon talossa on rantaloma panoksena kotitöistä. Candela ja Lucía aloittavat joogan.

16 Ammatinvalinta- Fiti ja Candela huolehtivat Raúlin olemattomista urasuunnitelmista. Hätäpäissään Raúl väittää kiinnostuneensa lentokapteenin urasta. Valkoinen valhe alkaa paisua kuin pullataikina.

17 Kaipaus - Marcos suuntaa Barcelonaan aikeissa kosia Evaa. Diego epäilee, ettei täytä Lucían toiveita makuuhuoneessa. Teté jää ystävineen lukkojen taa.

18 Kaikki sekaisin - Santiago ja Marcos odottavat molemmat tahoillaan vastausta kosintoihinsa. Diego makaa sairaalassa katkenneen jalan takia. Curro keppostelee.

19 Huolia - Fiti yrittää olla roolimalli Raúlille, mutta ajaa samalla avioliittonsa kriisiin. Eva palaa Barcelonasta, mutta myös Lucían ystävätär on iskenyt silmänsä Marcosiin.

20 Sopimaton ehdotus - Fiti leikkii Amoria. Guillen luokka laitetaan leikkimään empatialeikkiä, mikä saa Guillen näkemään kiusaamansa Díezin uudessa valossa.

21 Rakkaus ajaa ojaan - Santiago tapaa tulevan anoppinsa. Teté saa syntymäpäivälahjaksi skootterin, joka päätyy kateellisen Guillen hölmöilyn seurauksena jokeen.

22 Kolikon toinen puoli - Marcos pyytää apua häidensä järjestämisessä, mutta pian sopassa on jo liiankin monta innokasta kokkia.. Teté järjestää itsensä sabotaasin avulla Humberton vastanäyttelijäksi.

23 Tahtooko vai eikö tahdo? - Yhdistettyjen polttarijuhlien vietossa Marcos, Raúl ja Marta-niminen strippari päätyvät 200 kilometrin päähän Bilbaoon. Curro hävittää sormukset.

24 Vaihdosta kerrakseen - Diegon mustasukkaisuutta koetellaan taas. Guillen Humbertolle suuntamaa kepponen osuukin Tetén nilkkaan ja seurauksena Teté saa ravata vessassa koko illan.

25 Rahasta vai rakkaudesta? - Diego ja Lucía päättävät ottaa aikalisän. Fitin 80-vuotias isä

- - - - -

KAUSI 5 vol. 2:

Sisältää jaksot:

14 Kurjuuden kuningas - Fiti koittaa iloita sinkkuudestaan, mutta huonolla menestyksellä. Santi käy hedelmällisyystesteissä, kun vauvaa ei kuulu. Raúl kipuilee vanhempiensa eroa.

15 Vauhdin hurmaa - Fiti, Santi ja Diego lähtevät Australiaan katsomaan formuloita, mutta päätyvätkin Intiaan. Tavernassa meno yltyy ja lopulta poliisikin saapuu paikalle.

16 Kissalan poikia - Korjaamolle tuodaan poliisiauto, josta löytyy univormu ja nuorena poliisin urasta haaveillut Fiti, alkaa kuljeskella ympäriinsä poliisiksi pukeutuneena. África suunnittelee muuttoa Raúlin kanssa.

17 Villi ja vapaa - Fernandon apua kaivataan hedelmöittämisessä sekä Fitin murtamisessa. Nuorten uusi naapuri tuottaa harmia ja he päättävät antaa tälle opetuksen.

18 Ei se nyt noin mennyt! - Rahapulassa oleva Raúl päätyy alusvaatemalliksi. Curron ainekirjoitus aiheuttaa sanomista Lucían ja Diegon välillä. Santi haaveilee hienostuneesta vaimosta.

19 Raskas opinahjo - Diego aloittaa psykologian kurssin yliopistossa ja jättää tavernan Santiagon harteille. Carmen yrittää auttaa kiireistä Santia, mutta saakin Lourditaksen mustasukkaiseksi.

20 Kantapään kautta - Lucía yrittää auttaa tenttinsä reputtanutta Diegoa. Fiti tapailee pornotähteä. Teté ja Guille päättävät ottaa seuraavan askeleen suhteessaan.

21 Isän kanssa kahden - Guille ja Teté ovat molemmat maansa myyneitä. Guille lähtee miesten mukaan kalastusretkelle saadakseen muuta ajateltavaa. Raúl paljastaa Áfricalle, että tämän ihannoimalla Jaimella on jo tyttöystävä.

22 Iloinen perhetapahtuma - Raúl, África ja Helena perustavat neuvontapuhelimen rakkaushuolista kärsiville. Eva kertoo Lucíalle olevansa raskaana. Curro luulee, että Lucía on raskaana ja alkaa käyttäytyä huonosti.

23 Luonnon kutsu - Raúl alkaa elätellä toivoa Áfrican kanssa yhteen paluusta. Väärinkäsitysten kautta Fiti kuvittelee, että Diegolla on sutinaa Glorian kanssa. Lapsen saamisesta on tullut pakkomielle Lourditakselle.

24 Houkutteleva tarjous - África tutustuu Lolaan jne....

- - - - -

KAUSI 6 vol. 1:

Sisältää jaksot:

1 Jäyhä mököttäjä - Raúl palaa Áfrican kanssa Ranskasta. Tavernalla ei mene hyvin, eikä Fitin omalaatuisista keinoista ole apua. Guille ja Teté jatkavat mykkäkoulua.

2 Alku aina hankalaa - Lucía ja Lourditas saavat selville, että miehet ovat myyneet tavernan. Teté ihastuu korviaan myöten kaupungissa vierailevaan Manuun. Fiti päätyy koirien ulkoiluttajaksi.

3 Suku on pahin - Löydettyään äitinsä vanhan päiväkirjan, Diego pelkää olevansa jonkun muun poika. Teté järjestää kotibileet. Raúl joutuu viihdyttämään Susanaa ja suututtaa samalla Áfrican.

4 Tympeä työkaveri - Diego kuvittelee lyövänsä rahoiksi myymällä isänsä postimerkit. Fiti aloittaa työt tavernassa ja Raúl puolestaan yrittää tienata lääketesteillä.

5 Sopeutumaton - Fiti tarjoutuu Emilian kavaljeeriksi tämän ex-miehen häihin. Raúl jatkaa lääketesteillä tienaamista, välittämättä terveydestään. Manu suutelee Áfricaa.

6 Ura urkenee? - Miehet naureskelevat koulunäytelmää varten harjoittelevalle Currolle ja aiheuttavat tälle ramppikuumeen. Lucía ja Choni pelastavat ihastuneen Fitin itsensä nolaamiselta.

7 Kuinka äkäpussi kesytetään - Santi joutuu hurjasteltuaan lastentarhaan suorittamaan yhdyskuntapalvelua. Lasten kaitseminen tuntuu luonnistuvan Diegolta paremmin. Lopulta Santiago päätyy putkaan.

8 Tyhjäkäyntiä ja sisäänajoa - Eva on synnyttänyt tytön. Diegon ilahtuneisuus vaihtuu vaari-kiusoittelun myötä ikäkriisiin. Fiti ja Emilia saavat kahden keskistä aikaa auton hajottua.

9 Kelvoton isäksi - Santi kertoilee synnytysvalmennuksessa juttuja sikojen poikimisesta. Raúl aikoo pelastaa suhteensa Áfricaan järjestämällä tämän raskaaksi. Susana saa isältään luottokortin, joka päätyy Emilian ja Fitin käsiin.

10 Suurin onni lyhyin on - Santin anoppi saapuu kaupunkiin synnytyksen lähestyessä. Lucía joutuu auto-onnettomuuteen. Raúl pääsee jyvälle Áfrican ja Manun touhuista.

11 Niin tyhjä on mun maailmain - Diego päättää viedä pojat kotitaloonsa pariksi päiväksi, mutta vierailu venyy niin pitkäksi, että ...jne....

jne...

- - - - -

POSTITETTAESSA PK.lisä 6,95e

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 31 vrk 5 h 48 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

29,95 € Sulkeutuu 31 vrk 5 h 48 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.