Kuvaus

Jos haluat omistaa palan ajatonta ja ylellistä Venäjän historiaa, sinun tulisi ehdottomasti harkita Venäjän Nikolai II 5 ruplan kultakolikoita. Nämä Venäjän historiaa yli 300 vuoden ajalta ilmentävät 5 ruplan kultakolikot tiivistävät yhden historian suurimman valtakunnan tärkeimmät taloudelliset, poliittiset ja sosiaaliset muutokset yhteen kolikkoon. Ne ovat jäänteitä kiehtovasta menneisyydestä, kuvaten yhtä maailman mahtavimmista hallitsijasuvuista. Näiden kolikoiden historia on kerrassaan hämmästyttävää. Pietarin rahapajan lyömät kultakolikot ovat hieno lisä niin sijoitussalkkuun kuin kolikkokokoelmaankin.

Miksi ostaa
5 ruplan Nikolai II kultakolikot ovat kuuluisia venäläisiä kultakolikoita. Venäjän tunnetuimmat historialliset kultakolikot edustavat yhden maailman mahtavimman keisarillisen dynastian, Romanovien, aikakautta.
5 ruplan kultakolikot ovat kultaan sijoittamisen lisäksi myös numismaattisia tuotteita. Kolikon ostaessaan ei saa ainoastaan rahallaan kultaa, vaan myös numismaattista arvoa.
5 ruplan kultakolikoita on valmistettu vain vähän. Vaikka kolikoita lyötiin miljoonia kappaleita vuosien 1897 ja 1911 välillä, suurin osa niistä on sulatettu tai kadonnut. Koska kolikot ovat suhteellisen harvinaisia, ne ovat hyvin suosittuja keräilijöiden sekä sijoittajien keskuudessa.
5 ruplan Nikolai II kultakolikot sopivat hienosti kolikkokokoelmiin. Rahapajassa tehtiin erinomaista työtä näitä kolikoita valmistettaessa. Kolikon runsaat yksityiskohdat, taiteellinen muotoilu sekä laaja historia tekee kolikoista hyvän vaihtoehdon keräilijöille.
5 ruplan kultakolikoissa on arvoa kullan hinnan lisäksi. Kolikoiden historiallinen arvo sekä niiden harvinaisuus antaa kolikoille kelvollisen lisähinnan, jos päätät koskaan myydä kolikkosi.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 2 vrk 2 h 5 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

400 € Sulkeutuu 2 vrk 2 h 5 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.