Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myynnissä 1000GB ulkoinen kovalevy. Tyylikkäässä läpinäkyvässä kotelossa on nopea USB 3.0 -liitäntä (normaali USB-A) ja vaadittava kaapeli tulee luonnollisesti mukaan. Ja jos tulee jossain vaiheessa tarvetta vaihtaa kotelon sisällä oleva levy, se onnistuu helposti ja ilman mitään työkaluja. Kotelon kansi vain liu'utetaan pois.

Hyväkuntoinen kovalevy (WD Blue) on alustettu exFAT-tiedostomuotoon, eli se on suoraan käytettävissä Windows, macOS, Linux ja ChromeOS käyttöjärjestelmissä. Levy ei tarvitse ulkoista virtalähdettä, vaan sen saa virtansa suoraan USB-portista.

Tämän lisäksi mukaan tulee 5-in-1 USB-hubi. Hubi kytketään tietokoneeseen USB-C-liitännällä ja siinä on seuraavat portit/liitännät:

2 x USB-A (2.0)
1 x USB-A (3.0)
1 x microSD-muistikortinlukija
1 x SD-muistikortinlukija

Loistava paketti esim. uudemmille MacBook-kannettaville tai muille koneille, josta puuttuvat perinteiset USB-A-portit ja muistikortinlukija sekä jos on tarvetta lisätilalle.

Huom! Kovalevyn kotelo sekä USB-hubi ovat molemmat uusia ja käyttämättömiä, jotka otettu ulos pakkauksesta vain myyntikuvan ottamista varten (ja levyn asentamista kotelon sisälle) ja ne tulevat alkuperäisine myyntipakkauksineen.

Kaupan päälle saa vielä aidon ja käyttämättömän, 14,99 euron hintaisen, lisenssin Sid Meier's Starships -peliin. Huom! Hinta on sama pelin kanssa tai ilman, mutta jos peli ei itseä miellytä, sen voi antaa vaikka lahjaksi jollekin (toimii Mac/PC):

https://store.steampowered.com/app/282210/Sid_Meiers_Starships/

Nettohinta on 35,00 euroa (+6,90 euroa mahdolliset lähetyskulut).

Tavara löytyy Turun Haritusta, jossa kaupat onnistuvat kasvotusten. Muussa tapauksessa rahat tilille ja hyvin paketoitu paketti liikkeelle, kun suoritus on saapunut.

Katso myös muut myytävät kohteeni. Useamman tavaran ostajalle, tavarat tulevat yksillä postikuluilla (suurimman postikulun mukaan).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


35 €
Ilmoitus on sulkeutunut 6.5.2024 10:04
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.