Kuvaus

Uusi ja käyttämätön! 2018 Muumin Päivä

Muumimukit, osta luotettavalta myyjältä!

Mukaan tulee alkuperäinen pahvilaatikko. Loistavassa kunnossa!

 

Muumin päivä erikoismuki

Arabian uusin erikoismuki, Muumin päivä, tulee myyntiin vain yhdeksi päiväksi. Erikoismukia myydään rajoitettu erä Muumin päivänä eli Tove Janssonin syntymäpäivänä 9. elokuuta.

Tove Jansson on syntynyt elokuun yhdeksäs päivä, jolloin juhlitaan Muumin päivää. Muumin päivä -mukin kuvitus on peräisin Tove Janssonin piirroksesta vuodelta 1955, joka on alunperin piirretty lontoolaiselle sanomalehdelle.

Piirroksessa Muumipeikko ja Muumimamma ovat kiivenneet läheisen saaren korkeimmalle kalliolle ja istahtaneet ihailemaan auringonlaskua. Muumipeikko käpertyy äitinsä kainaloon ja painaa kuonoaan tämän silkinpehmeää kuonoa vasten. On hiljaista ja he ovat kahdestaan – siinä on hyvä olla. Kalliolla he saavat olla hetken rauhassa, poissa touhun keskeltä ja huomiota kaipaavien perheenjäsenten luota.

Kirjailija ja kuvittaja Tove Jansson

Tove Jansson syntyi elokuun yhdeksäntenä päivänä vuonna 1914. Vuonna 2004, tasan 90 vuotta myöhemmin, Muumin päivää juhlittiin ensimmäisen kerran kunnianosoituksena hänen taiteelliselle työlleen.

Äidin ja pojan lämmin hetki yhdessä kertoo Tove Janssonin tärkeästä suhteesta omaan äitiinsä. Kuvaan piirtynyt saari on Tove Janssonin kesäpaikasta, jossa hän vietti lapsuutensa kesiä. Toven rakkaus mereen ja saaristoon näkyy useassa Muumi-kuvituksessa, ja tyylillisesti Muumin päivä -muki muistuttaa Arabian Iltapurjehdus-mukia, joka ilmestyi vuonna 2010.

 

 

Oma merkintä: Laatikko X

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 32 vrk 12 h 47 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

79,90 € Sulkeutuu 32 vrk 12 h 47 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.