Kuvaus

LEGO 75105-1 Star Wars Episode 7 Millennium Falcon

TUOTE ON UUSI JA AVAAMATON!

Vuodelta 2015 eli ei enää kaupoista saatavilla eli eläköitynyt tuote (retired product). 1305 osaa ja seitsemän (7) minifiguuria.

Minifiguurit
-BB-08 (sw0661)
-Chewbacca (sw0532)
-Finn (sw0676)
-Han Solo (sw0675)
-Kanjiklub Gang Member (sw0673)
-Rey (sw0677)
-Tasu Leech (sw0674)

 



Yksi Star Wars -tarinan tunnetuimmista tähtilaivoista on palannut – tehokkaampana ja parempana kuin koskaan aikaisemmin! Aivan kuten Star Wars: The Force Awakens -elokuvan jännittävissä kohtauksissa, Millenium Falconin uusimmassa LEGO® versiossa on paljon uusia ja päivitettyjä ulkoisia toimintoja, kuten virtaviivaisempi ja yksityiskohtaisempi rakenne, irrotettava ohjaamo, jossa on tilaa kahdelle pienoishahmolle, pyörivät lasertykkitornit ylhäällä ja alhaalla sekä avattava luukku, jossa on tilaa pienoishahmolle, jousitoimintoiset kaksoisaseet, tunnistinlautanen, ramppi ja sisäänkäynti. Avaa rungon levyt ja paljasta lisää upeita ja uusia yksityiskohtia, kuten pääruuma, jossa on istumapaikkoja ja holoshakkilauta, yksityiskohtaisempi hyperajo, salainen osasto, ylimäärisiä laatikoita ja kaapeleita sekä varasto jousikäyttöisten aseiden ammuksille. LEGO Millenium Falcon -malli ei tietenkään olisi täydellinen ilman Han Soloa ja Chewbaccaa sekä muita upeita hahmoja Star Wars: The Force Awakens -elokuvasta. Käynnistä hyperajo ja ota kurssi LEGO Star Wars -seikkailuihin! Mukana on kuusi pienoishahmoa ja erilaisia aseita: Rey, Finn, Han Solo, Chewbacca, Tasu Leech ja Kanjiklubin jengiläinen sekä BB-8-astromekaanikkodroidi.

 

 

 

Tutustu myös muihin kohteisiini painamalla "Myyjä"-valikosta "Katso ilmoitukset". Sitten kirjoita hakukenttään (sivun ylälaidassa) haluamasi hakusanat. Minifiguureja löytyy hakusanalla "minifig" sekä kaikki Legot löytyy hakusanalla "Lego". Yhdistän postikulut!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 106 vrk 23 h 51 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

249,90 € Sulkeutuu 106 vrk 23 h 51 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.