Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Ãiti ja kaksi tytärtä - kolme vahvaa naista ja kolme fantastista elämänkohtaloa.

Eleteen 1900-luvun alkua. Kaunis Eva tekee aikakaudelleen erittäin epätyypillisen rohkean ja paljon paheksuntaa aiheuttavan teon; hän jättää perheensä ja lähtee rakastamansa miehen matkaan.

Eve aloittaa laulusolistina Pariisissa ja nousee tähteyteen ennen Ensimmäisen maailmansodan puhkeamista. Koko maailman ollessa myllerryksessä, muuttuvat asiat Evenkin maailmassa. Hän menee naimisiin arvovaltaisen diplomaatin kanssa ja luo lopulta omaisuutensa Champagnella.

Even elämänilo näkyy myös hänen nuorimmassa tyttäressään "Freddyssä" (Courtney Cox. Frendit), joka on perinyt äitinsä huimapäisyyden ja kyvyn nauttia elämästä. Freddy varttuu Kaliforniassa ja oppii jo nuorena lentämään, toimien hävittäjälentäjänä Toisessa maailmansodassa.

Even vanhin tytär, Delphine (Mia Sara), viettää 30-luvun kevytmielisesti Hollywoodin yökerhoissa. Kaupungin kerma ja tähdet rakastavat Delphinea ja hän on pian valkokankaan rakastama ikoni. Mutta myöskään Delhine ei pelkää henkensä puolesta taistellessaan valloitetusta Ranskasta.

Ohjaus: Charles Jarrott

Käsikirjoitus: Judith Krantz & Andrew Peter Marin

Pääosissa: Michael York, Courteney Cox, Mia Sara, Lucy Gutteridge, Hugh Grant, Charles Shaughnessy, Maxwell Caulfield, John Vickery, Barry Bostwick

Kesto: n. 4 h
 
Ãäni: Englanti - Dolby Digital 2.0

 
Tekstitys: Suomi, ruotsi
 
Aluekoodi: 2 (PAL)

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


12 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 30.4.2024 10:11
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.